Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staggeringgirl

mój chłopak nienawidzi moich znajomych

Polecane posty

Gość staggeringgirl

Witam! Od niedawna jestem w związku (4 mies.) i zaczęłam przedstawiać moim znajomym obecnego partnera. Jednak oni nie przypodobali się mu. Uważa,że moi znajomi są nie do przyjęcia, a przyjaciółki są, że tak brzydko powiem 'szmatami' . Nie wiem co mam robić. Co chwile sie kłócimy bo jednak nieraz chciałabym spędzić czas ze znajomymi ale on mi na to nie pozwala. Szczerze nienawidzi każdego z którym się trzymam bądź trzymałam, mimo iż niektórych widział tylko raz w życiu. Nie wychodzimy nigdzie ze sobą, tylko siedzimy ciągle w domu. Troche mnie to przytłacza bo raczej należe do rozrywkowych osób. Błagam, podpowiedzcie co robić ;(

Gość Jakakakajaam
Pokaż mi znajomych, a powiem Ci kim jesteś- troszkę tak jest. Dla mnie jego zachowanie jest nie do przyjęcia, znajomi są częścią Twojego życia, to taka cząstka Ciebie. Ok, może ich nie lubić, ale powinien zaakceptować i szanować. Dla mnie źle to świadczy o nim, że się tak wyraża o kimś widząc go tylko raz w życiu. Uważnie przyjrzyj się jego znajomym- może ich za wielu nie ma? W życiu nie popełniaj takiej głupoty, żeby urywać kontakt ze znajomymi dla faceta- bo facet może minąć, a Ty zostaniesz wtedy sama jak palec.