Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozwy.skutecznie

pozew napiszę

Polecane posty

Gość pozwy.skutecznie

Pomogę napisać pozew do sądu- sprawy różne. Zainteresowanych proszę o kontakt na pozwy.skutecznie@gazeta.pl Jak to działa: 1. Zgłaszasz problem na maila: pozwy.skutecznie@gazeta.pl 2. Po zapoznaniu się z treścią Twojego maila następuje całkowicie darmowa wycena opisanego przez Ciebie problemu. 3. Otrzymujesz mail zwrotny z wyceną swojego problemu. Znając cenę za napisanie pozwu samodzielnie podejmujesz decyzję o wspólpracy. Atrakcyjne ceny*już od 300 zł * ceny uzależnione są od stopnia skomplikowania sprawy.

Gość flopa
A jak pozew okaże się nie.skuteczny to zwracasz kasę? I pokrywasz ewentualne straty wynikłe z napisania nie.skutecznego pozwu?

Gość Mikka87
Znam ich. W zeszłym roku napisali mi pozew o podwyższenie alimentów na mnie i sama wszystko złożyłam. Nie reprezentują na sprawie, ale wszystko było jasne co i jak. Sama napewno bym tego nie napisała. Ja mogę polecić, ugrałam od exa sporo. W sumie to sie bałam ze to jakiś naciągacz, ale nikt mnie nie oszukał. Z kasą spoko, można się targować i ja płaciłam na raty.