Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem...

Czy Wasi faceci...

Polecane posty

Gość sama nie wiem...

Także panikowali na początku gdy zaczęłyście brać tabletki antykoncepcyjne? Dzisiaj pierwszy raz kochałam się z facetem, zaczęłam już drugi blister tabletek. Bardzo się bał, że wpadniemy-a narazie nie chcemy dziecka, musimy jeszcze się ustawić:) Czy Wasi też tak reagowali? Jak już go przekonałam to nie chciał przestać przez prawie dwie godziny, ale ciężko było go namówić:P

Gość vgfescg
mój panikuje jak widzi pająka,ja zabijam robaki bo on wszedł na stolik i piszczał,nie kochamy się wogóle bo chyba by zemdlał ze stresu

Gość sama nie wiem...
Dobre:P

Gość EleGant
czy potrafisz nadal normalnie się poruszać bez podparcia po takim wysiłku , jak z chodzeniem, nie masz problemu ?

Gość sama nie wiem...
Nie no, ale strasznie panikował, że nie wiadomo czy to działa, w końcu zaczął żartować, że ktoś może mi sprzedał tictaki:P

Mój nie :o wie że w razie czego to znowu ja wpadnę a nie on więc nie widzi problemu :o dlatego na złość oprócz tabletek stosujemy też prezerwatywy :p

Gość sama nie wiem...
EleGant... To z tym wysiłiem to do mnie?

Gość sama nie wiem...
Mój chyba nie bierze możliwości, że tylko JA mogę wpaść:) Sama sobie palcem dziecka nie zrobie przecież:P

Gość sama nie wiem...
Czy jeszcze któraś jest z takim panikarzem? Jak przekonać go, że tabsy naprawdę działają? Już zapewniłam go, że po następną receptę pójdzie ze mną i mój gin wszystko mu wytłumaczy:P

Mam nadzieję że te tabsy to nie yaz :D jeśli tak to mozesz mi wierzyć że Twój facet nie boi się bezpodstawnie ;D

Gość ghrrrhhrr
Mój nie panikował tylko ja :D