Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaanjs

kolezanka powiedziała,że powinien przedstawic mnie rodzicom

Polecane posty

Gość Olgaaanjs

Chlopak z ktorym sie spotykam...Niby nie długo bo ponad miesiąc.W piątek uprawiamy seks a w niedziele pisze że popołudniu są u niego rodzice ale wieczorem mozemy sie spotkać (u niego)Kolezanki uznały,że jak sypiamy ze sobą to nie powinna mu przeszkadzac moja obecnosc przy rodzicach....I tak sie zastanawiam czy maja racje?

Gość welesss
Jak to było rodzice oglądali księdza mateusza a on cię posuwał w pokoju obok. Nie przeszkadzało to mamie??

Gość kakaalicjakaakaaka
Nie maja racji. Ja jak przespalam sie ze swoim facetem po raz pierwszy to jakos nie przedstawialam go odrazu swoim rodzica

I już wpakowałaś się mu do łóżka he he dobre traktuje cie jako pannę do dymania ogarnij się dziewczyno nie przedstawi cię żuci cię jak się pobawi tobą

Gość angiefdr
Ja poznałam mamę mojego już eks chłopaka, jak robiłam mu poranną kawę, a ona wpadła wcześniej niż się zapowiedziała. Na szczęście byłam całkowicie ubrana :P

Gość renatata
krotki okres znajomosci na przedstawianie rodzicom ale skoro juz zaciągnął cie do łozka to nie widze problemu w przedstawianiu mamie..Zwłaszcza ze byli w weekend i troche głupio wyszło jak proponował wieczór jak wyjdą...:O

Gość mała propaganda
My spotykamy się trochę ponad dwa miesiące i jeszcze nie poznałam jego rodziców, chociaż coś tam wspominał, że jego mama chciałaby mnie poznać. Ale ja nie czuję wewnętrznej potrzebny na tym etapie 🖐️