Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona263526

brak okresu podczas przerwy w braniu tabletek

Polecane posty

Gość zaniepokojona263526

Witam. Od 3 lat przyjmuję regularnie tabletki antykoncepcyjne, obecnie od pól roku Asubtelę. Zawsze miałam krwawienie w 2-3 dniu przerwy. Teraz już jest 5 dzień i nic.. piersi mnie bolą, czasami pobolewa mnie brzuch, tak jakbym miała dostać ten okres, ale go nie ma... Zaznaczam, że nie brałam ostatnio antybiotyków, stresu trochę jest ( ale to jak u każdego) i zastanawiam się, czy jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Kocham się z moim chłopakiem regularnie, ale on we mnie nie kończy, tzn. sporadycznie. I nie zapomniałam też w tym miesiącu o żadnej tabletce, jedynie były to jakieś zmiany kilkugodzinne, maksymalnie dwie. Proszę o (poważne) odpowiedzi i z góry dziękuję.

Gość w ogromnym przelocie XV
Jeśli krwawienie nie pojawi się w dniu kiedy powinnaś zacząć kolejne opakowanie to robisz test. Jak wyjdzie negatywny to zaczynasz kolejne opakowanie.

zrób test ale ciąża jest mało prawdopodobna jak podczas brania yazu najpierw plamiłam dośc długo a później miesiaczka całkowice zaniknęła więc przy hormonach wszystko jest możliwe zwłaszcza przy tych o składzie podobnym do twoich tabletek