Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojona dziewica

Ja też chce faceta!

Polecane posty

Obrzydło mi już to dziewictwo. Czasami mam ochotę sprowokować jakiegoś zupełnie nieznajomego mężczyznę i zaciągnąć go w ustronne miejsce. I jeszcze teraz kiedy mam dni płodne, a hormony szaleją... Lepiej nie będę jutro wychodzić z domu.

Gość mistrz minetek
Ile masz lat? Ze jestes dziewica 13

19

Jesteś niepoczytalna i twoje zachcianki są owocem namiętności zrodzonej w twoim aż nadto kompatybilnym z mózgiem ssaczym umyśle - doznałabyś prawdziwego rozczarowania, gdyby przyszło ci ów urojony popęd zaspokoić.

Gość hejahooł
dawaj pogadamy troszkęę mam 18 lat tyle ze ja nie jestem prawiczkiem wiec kaman ;)

Gość LuLaczek
Dziś cnota u 19 latki to rzadkość :)

Gość mistrz minetek
No 19 i dziewica to musisz byc pewmie odrażajaca albo wstydliwa a tak najpredzej to jestes facetem i jaja se robisz.

Dek@ - gdyby Twoje słowa poparte były praktyką to mogłabym się zacząć nad nimi zastanawiać. A póki co wolę cierpieć na wskutek swojego "urojonego popędu" :)

wcale się nie dziwię, że ci obrzydło. bycie dziewicą to nic szczególnego ;) po prostu jest się dziewicą. sam akt rozdziewiczenia, to też nic szczególnego ;) więc życzę ci, abyś miała to jak najszybciej za sobą. to ekstra przychodzi z czasem .... trochę później 🖐️

Mistrzu, dlaczego? To w dzisiejszych czasach kiedy dziewczyna w wieku 19 lat jest dziewicą, to tylko dlatego, że jest poczwarą i nikt jej nie chciał? :) Chyba masz nieco ograniczony pogląd na świat 🖐️

Gość LuLaczek
Ale pierwszy raz pamięta się do końca życia więc powinien być wyjątkowy

Frida, dziękuję. :) Mam nadzieję, że tak właśnie będzie.

Gość LuLaczek
Niekoniecznie dziewica musi być poczwarą, może dziewczyna ma po prostu swoje zdanie na temat seksu i swoje zasady

niezaspokojona dziewica Dek@ - gdyby Twoje słowa poparte były praktyką to mogłabym się zacząć nad nimi zastanawiać. A póki co wolę cierpieć na wskutek swojego "urojonego popędu" ­ Ta wypowiedź oznacza, że zrozumiałaś moją niezrozumiałą wypowiedź albo też siedzisz tu całymi dniami i nie przewidujesz poszukiwań faceta, bo chcesz się piep...zaspokajać popęd, ale jesteś zbyt leniwa na poszukiwania.

Gość mistrz minetek
Nie dlaczego ograniczony? Znam zycie poprostu chcesz stracic dziewictwo to idziesz na dyskoteke i tracisz nic trudnego a gdzie mieszkasz to ci fachowo pomoge prawie jak lekarz.

Gość LuLaczek
:D:D:D ludzie jednak potrafią pomagać

Gość mistrz minetek
To jak potrzebujesz pomocy profesionalisty jestem do uslug. Mam nadzieje ze nie jestes z drugiego konca polski

Nie, nie siedzę tu całymi dniami, choć nie przeczę, że dość często tu wpadam :) Masz rację, poszukiwań nie przewiduję, bo nie jestem z tych co za wszelką cenę pragną kogoś posiadać, by nie być gorsze od koleżanek czy po to by podreperować własne ego. Niemniej jestem w takim wieku, że pewne potrzeby dają o sobie znać. Nie interesuje mnie tracenie dziewictwa na dyskotece, nie jestem aż tak zdesperowana.

niezaspokojona dziewica,jak jestes dalej chetna to odezwij sie na pedro8989@interia.pl

Gość mistrz minetek
Dobra nie na dyskotece ale jak wolisz to u mnie w aucie morzemy

Gość prawiKkK
a szukasz może prawiczka ?

Mistrzu, ile kobiet już rozdziewiczyłeś skoro nazywasz siebie profesjonalistą, huh?

oj tam .... ale się przechwalają :P ciekawe co potrafią?? :P:P:P chyba podoba ci się jakiś chłopak? to troszkę inwencji i już... hop i gotowe ;) ten pierwszy raz jest zdecydowanie przereklamowany :) a szczególnie jak chlopaczek młody i nie bardzo wie jak się do tego zabrać ..... możesz mi wierzyć;) wiem co mówię

Hej! Jeśli jesteś z Krakowa, tudzież z Małopolski - napisz na adres mailowy w moim nicku :) Dziękuję :)

Gość mistrz minetek
Oj niewiele moze z 5,6 ale zrobilem to a sa tacy co nigdy tego nie zrobili i nie zrobia wiec jestem profesionalista tak?

Gość LuLaczek
Nie bez powodu zwiesz się mistrz :D

czy ja chcę... to pedro może się zabrać za potrzebującą rozdziewiczenia? pedro... ja nie chcę dziewczyninie nikogo narzucać :P no przestań, to nawet nie wypada. niech młoda kobieta zadecyduje sama :)

" Nie bez powodu zwiesz się mistrz" A powinien "łowca dziewic" ;)