Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce dom budowac

ma ktoś z was może taki domek???

Polecane posty

Gość chce dom budowac

tego typu domek...czy ktoś się może wypowiedzieć patrząc na koszty to bardzo tanio ale czy takie domki trzymają ciepło, są trwałe, oszczędne itd?? http://www.zielonedomy.com.pl/domy_z_drewna

to 1500 to jakaś lipa. sen pijanego architekta... same domki też mi się kupy nie trzymają. chyba że kryte papą, a ściany z paździerza taki domek o żywotności krótszej niż okres spałty mini ratki:D

Gość dfafafa
1500 zł to koszt ogrzewania, smyku :classic_cool:

Gość chce dom budowac
Klienci czasem mają obawy o trwałość domu. Są one niepotrzebne. MURATOR, czyli źródło zewnętrzne ocenia takie domy na 150-200lat. My podchodzimy w szczególny sposób do trwałości. Ponieważ dajemy nawet 20 lat gwarancji na konstrukcję domu musimy być 100% pewni materiałów, których używamy do budowy. Dlatego wybieramy tylko najlepsze, certyfikowane drewno, które jest poddawana suszeniu komorowemu i specjalnej obróbce. Dzięku takiej polityce żywotność domów może osiągnąć nawet 200 lat.

Gość chce dom budowac
sama nie wiem...kurna chciałam kupić mieszkanko do 200 tys ale za ta kasa mogę mieć super domek....tylko czy to nie jest jakiś kit???

tak 20 lat gwarancji na konstrukcję - czyli przez 20 lat nie ma prawa/nie powinien się zawalić... 200 lat postoi... śmiem twierdzić że 1000!:D ...zejdź na ziemię za 15 lat rudera zacznie przeciekać, a za 25 po prostu się zawali. pod warunkiem że jej wiatr nie zdmuchnie... ‏ zostanie spłatka mini ratki, płacz i zgrzytanie spróchniałego zęba..

co nie zmienia faktu, że lepsze to niz 50-ciometrowy "apartament" w szufladzie z osraną klatką w pakiecie ‏ spłatka taka sama albo nawet lepsza

Gość chce dom budowac
czyli jesteście na nie???? jak czytam fora o tym typie budownictwa to ludzie są zadowowleni

zapewne wyprowadzili się z bloku to i zadowoleni... wcale się nie dziwię

Gość weqewqeq
Mi się wydaje autorze, że powinieneś pytac tylko i wyłącznie osoby co mieszkaja w tego typu domach, bo jak mozna sie wypowiadac na temat czegoś nie mając bladego pojęcia?? Drewno jest z reguły najcieplepszym meterialem, więc jak taki dom jest dobrze zrobiony to powinien byc ciepły... Kiedyś ktos piszał, że zamieszkałw domu z drewna i go wkurzało że ten dom skrzypiał, i że na drugi raz by postawił dom, ale z bali najchętniej