Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maadzialenka20

Leczenie Kanałowe!

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli chodzi o leczenie kanałowe w Szczecinie to ja polecam www.bochinska.pl. Robią to pod mikroskopem co jest akurat dla mnie ważne bo wiem że będzie porządnie. Nie wiem czemu u niektórych dentystów nie ma takiej możliwości przecież to większe prawdopodobieństwo że kanały zostaną po prostu dobrze wypełnione. Miałam już do czynienia ze złym u innego stomatologa i nikomu tego nie życzę.

Gość gość
Kobieta Cię naciąga, ja się leczyłam w www.omnident.pl i nawet w ciężkich wypadkach były 3-4 wizyty, z tego co mówisz ona Ci proponuje jakieś 7 wizyt a to zdecydowanie za dużo, poszukaj innych stomatologów chyba że to jakiś bardzo ciężki przypadek?

Gość gość
No niestety ale stomatolodzy mają tendencję do tego żeby przy leczeniu kanałowym przedłużać. Sama trafiłam kiedyś na takiego cwaniaka który jak się potem okazało nie wypełnił mi kanału do końca :-/. Potem leczyłam się u stomatologa który zrobił mi całe leczenie kanałowe na jednej wizycie ! (jak ktoś jest z Krakowa to polecam www.klonowski-krakow.pl). Na początku byłam w szoku że tak w ogóle się da szczególnie po tym co wcześniej przeszłam ale jak widać można zainwestować w specjalny sprzęt żeby nie męczyć pacjentów.

Gość gość
Zachęcam do sprawdzenia oferty http://rodentia.opole.pl/ . Wykonują właśnie leczenie endodontyczne (kanałowe), nic nie boli, zabieg wykonany precyzyjnie, ja bardzo miło się zaskoczyłam. :)

Gość gość
Też miałam leczoną ósemkę kanałowo. Nie ma się czego bać. Myślałam, że będzie strasznie bolało ale dostałam znieczulenie i prawie nic nie czułam. Jeśli mieszkasz w Częstochowie, mogę polecić Ci gabinet www.stomatologiarodzinna.net.

Gość gość
Szybko i dobrze zęby leczą w Eurodental w Warszawie. Koleżanka był niedawno i jest zadowolona z jakości usługi.

Gość Malnikaka
Ile??? 6 wizyt?? Ja miałam dwie wizyty gdzie na drugiej odbudowa zeba. I to tylko dlatego ze przyszłam z takim stanem zapalnym ze znieczulenie nie chciało zadzialac wiec pani zdecydowala ze nie będzie mnie meczyc i dokończymy na kolejnej wizycie. Nie wiem skad jesteś ale jeśli z Krakowa to następnym razem polecam się wybrać do Scandinavian Clinic, mają naprawdę świetne podejście do pacjentów, bez bolu, bez stresu, w milej atmosferze, nawet na herbatke mozesz liczyc ;)

Gość Nina Kowalska

Dołączam się do opinii wyżej - jak kanałowe to tylko w Eurodentalu. Ja miałam robione w 3 zębach, a każda wizyta była dla mnie bezbolesna i przebiegła w miłej atmosferze.