Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy temat byl

Problem z interpretacja HCG - bez bledow

Polecane posty

Przedtem ucielo mi polowe zdan. nie wiem dlaczego Mam pytanie: a nie chce sie nakrecac w kazda strone, zwlaszcza, ze o dziecko staramy sie juz rok - bezskutecznie do tej pory kazde badanie beta HCG miescilo sie w normie

czemu ciagle mi ucina ? miescilo sie w normie

w normie

Gość nie mozesz uzywać
znaków mniejszoci i wiekszosci bo wtedy ucina

ok, dziekuje wiec dotad mialam wynik ponizej jednej jednsotki zawsze a teraz mam 5.75, tak wysoko po raz pierwszy jestem cztery - piec dni po dnaich plodnych na akzdym forum pisza, ze 5 to juz ciaza ja sie nie chce nakrecac choc badania robie zawsze w tym samym laboratorium, tym razem zmienili sie normy na wyniku, czego nie rozumiem, i napisali ze ciaza od 25 a moj wynik jest tzw "graniczny" moze ktos pomoc? dziekuje

jutro mam robic przeswietlenie stawu biodrowego, ale w takiej sytuacji nie wiem czy sie decydowac a nie chce ryzykowac

Gość znowu to-samo
nie ma innego wyjścia jak powtórzyć betę za 48 godzin. Mnie zawsze też mówili, że powyżej 5 wynik oznacza bardzo wczesną ciążę. A swoją drogą dlaczego tak wcześnie robiłaś? Pewnie nie możesz się doczekać:) Życzę powodzenia:)

Gość znowu to-samo
jak możesz przesunąć prześwietlenie stawu to lepiej wstrzymaj się kilka dni. Nie ryzykuj.

jak wyzej, robilam bo mam przeswietlac staw biodrowy to ze nie moge sie doczekac to fakt, ale zeszlam juz z takiego totalnego nakrecenia, bo podobno to tez niedobrze, jak sie tak czlowiek nakreca i przewaznie czekam do miesiaczki, a wtedy sie oakzuje,z e robic nie musze juz... eh dziekuje :)