Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicole90

Mam już dosyć

Polecane posty

Tak jak w temacie mam już dosyć moich adoratorów których jest cała masa wokół mnie. Nie chce żadnych związków ani facetów. Żyje jako singielka od niedawna i takie życie odpowiada mi jak najbardziej ;-). Problem w tym, że Panowie nie potrafią zrozumieć, że chcę być sama i zaczynają biegać za mną jeszcze bardziej. Moje życie przypomina mi jak teledysk " Papi " Jennifer Lopez udręka i męka, nie polecam

Gość WTF...?
:O

GaDuSia89 wcale mnie to nie cieszy wręcz mnie to męczy. Uwierz mi na początku jest to miłe ale potem po czasie zaczyna się to robić irytujące. Tym bardziej, że lubię swoje singielstwo i swoją niezależność ;-)

Na prawdę lubisz być sama? Nie rozumiem tego Kobieta zawsze lubi się podobać mężczyznom jesli Ci to przeszkadza bardzo i chcesz być singielka mogłabyś ubierać się w luźne ciuchy takie staromodne, zapuścić brwi-niech se rosną..przytyj i będziesz mieć spokój ..Do tego możesz być bardzo opryskliwa

Ale wydaje mi się, że jak się zapuścisz to to wystarczy.. a ile masz lat? tak z ciekawości

Gość Fest Chelga
aaa... i zapuść no brodę po obu stronach ud i podmienisz moda w pisaniu postuf :-) możesz być niepijąca - wystarczy że on to robi hłe chłe...

Nie zamierzam " zapuszczać się " absolutnie to wykluczam. Po prostu lubię swój tryb życia ;-)