Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna81

Lotto pieniądze miliony czy dla was tylko to sie liczy? a gdybyście mogli wygrać

Polecane posty

Gość jestem beznadziejna81

miłość? Poznałam pewnego chłopaka. Nie wiem czy mam u niego w ogóle szansę, ale jest tak piękny...ma nieziemską urodę. Gdybym miała wybór wygrać jego dozgonną miłość lub 50 mln to chyba wybrałabym jego ;(

W życiu bym nie chciała tyle pieniędzy. To wbrew pozorom tylko problemy. Owszem, coś wygrać, ileś tam tysięcy to miło, ale tyle milionów to nieeee. :D

Gość uroda tz przemija
na twoim miejscu gdybm patrzyla tylko na urode to modlilabym sie o te wygrana...z takimi milionami mialabys kazdego modela na pstrykniecie palcami :P a co do pytania, ja milosc juz wygralam :P teraz chcialabym tyle pieniedzy bysmy w spokoju i dostatku spelniali swoje pasje :P

Gość marzycielkaaaa
ja bym nie chciała jedna wygrać, może być nas pięciu :D

Gość wole te 50 mln
za nie moglbym kupic milosc jaka bym chcial

Gość Ta miła, Ty ich nie potrzebuje
sz bo masz już sporo kasy na dobre życie. Ale inni dzięki nim mogliby godnie żyć i pomóc innym

Gość roolMOPSik2340
jestem uboga ale wolałabym miłośc wymarzonego wy macie swoich gachów więc nie rozumiecie :( a ja sie zakochałąm

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
hmm nawet nie puszczałem totka 50mln nic w moim życiu nie zmieni raczej. Auta mi nie trzeba firmowe. Jedynie dom by się przydał ale nie chciał bym żyć w Polsce. Więc muszę pracować puki nie dostanę się na zagraniczny oddział. Wiec leżało by na koncie a wszyscy by się dopierdalali i przyszła by mafia. Ja jestem mało wymagający. Może bym zmienił x201 na x230T i kupił galaxy note 2 2 sztuki. A no i może jakaś operacja wzroku. Tak to nic mi nie przychodzi do głowy. Tabletu nie mam co zmieniać bo 230 ma pewne cechy które mi nie pasują. Może 240 niegługo wydadzą. Nota nie kupię bo nie ma dual sim. A kupowanie 2 to jw. Tylko dodatkowy ciężar. No ale jak żyć wygodnie... Operacja wzroku ma dużo komplikacji.. Wieć sory ja zamiast 50mln wolał bym swoją starą miłość. I żeby jej klepki do głowy wróciły.

Nikt nie chce wygrać, jesteście wspaniali! To może zrzucicie się dla mnie po 3 zł, jeśli jest was sporo nie chcących wygrywać mogę dostać parę milionów bez grania. Ja w przeciwieństwie chcę wygrać. Więc jak? podać nr konta?::)

Ja nie napisałam, że mam dosyć pieniędzy. Bo wiadomo, każdy z wygranej by się cieszył. Jeden mniej, drugi bardziej... ale taka kasa, ech, to niewyobrażalna kasa... Ja bym chciała wygrać tak z 500 tys np :) Ale więcej to nie, bo bym się bała, to raz. Dwa, że podobno ludzie wariują... 3, że nie wiem co bym z tym zrobiła? Z taką ilością na raz. 4., że w ogóle się nad tym nie zastanawiałam, bo nie grałam :) Weić to tylko takie moje pisanie, nieprzemyślane, takie o.

hmm tyle ludzi by to chciało. Jeździli by po świecie.... Mi się jeszcze jedynie camaro transformers marzy. Ale te marzenia są realne. camaro stoi max 120 tyś używane. Ale jw pierwsze spierdolić z zjebaego kraju na normalne stanowisko. Wiec jak by to byłą szwajcaria i australia nic mi więcej nie trzeba. Mnie po prostu wkurwiają ludzie i syf. 50mln to za mało by kupić np miasto żeby nie było takiego syfu kurwa mać. Obdrapane budynki. Jw wolę żyć biedniej ale w ładnych budynkach. Ładnym mieście. GDZIE NIKT NIE PISZE KURWA PO ŁAWKACH Czemu zjeby piszecie po ławkach ścianach itd? Każda ławka najebana hujami kurwami i kocham cie.

mi tu nawet za rady nikt nie przesłał jedynie po gg. Ba nawet dziękuję nie zawsze usłyszysz. A ty chcesz za free?? Przecież ludzie to huje

I poza tym zainwestowałbym w swoje zdrowie bo ostatnio mam napady duszności, jestem znerwicowany i boli mnie serce.

Tamiła, ok jeśli wygrasz 50 mln, oddaj mi 49 mln 500tys, ja przyjmę na siebie ten ciężar i traumę ;) Nie musisz dziękować;P

co to jest 50mln.. 2mln na dom 100tyś na auto. kilka mln na firmę. z 50 mln 11,5 zabierze ci podatek. I nie zostaje prawie nic.

Gość Ta miła, Ty ich nie potrzebuje
Ja bym nie zwariowała:)

Ludzie są dobrzy, świat jest piękny, trzeba ich tylko zebrać w jedno miejsce i przekonać żeby rzucili po złociszu;) to jest problem;)

Gość policjanttt....
połowe oddałbym znajomym

No ale co wam kurwa trzeba ? Dom, samochód ok ile na to wam trzeba 5 mln ? Jak ktoś jest normalny nie ma szans tego wydać jedynie na głupotę.... A włąśnie tak ludziom odpierdala telefony z diamentami. Auta. I do tego nie trzeba kasy. Tu nawet dziewczyny kamyczkami wyklejają tel. Wydają całą kasę na wycieczki na soline czy gdzies... To jest po prostu taki kurewski charakter. Jak ktoś jest introwertykiem i mu z tym dobrze a nie że zaraz wyda w huj przyjęcie bo chce mieć przyjaciół to tego po prostu nie wydałby

Heheh, widocznie nie mam aż takich wielkich potrzeb, skoro nie wiedziałabym co z tym zrobić :D Krwawy Sarmato, przykro mi strasznie, ale nie grałam :( :( :( Kiedyś, kilka lat temu grałam kilka razy, raz trafiłam czwórkę i tyle mojej przygody z Lotto.

Gość dernaja
Tamiła nie zgadam się z Tobą! Podatek 5 bańiek Rodzicom 2bańki Bratu bańkę kolejnemu bratu bańkę Kolejnemu bańkę Kolejnemu -BAŃKĘ JEGO DZIECIOM pięcioro ma po 500tys Biednej cioci-bańkę jej dzieciom ma ich 8-ro po 500tys jej wnukom ma ich z 50! -po 200tys Chrzestnej-bańkę Chrzestnemu-bańkę biedym kuzynkom jest ich z 10 po 200tys a jedna jest biedniejsza więc bańka dla niej biednej koleżance bańkę Babci i dziadkowi 500tys TO DAJE 35 BANIEK NA PODATKI I DATKI DLA POTRZEBUJĄCYCH A DLA MNIE I MOJE NAJBLIŻSZEJ RODZINY ZOSTAJE 15 BANIEK ZA 3 BAŃKI KUPIĘ DOMY I SAMOCHODY ORAZ INNE O KTÓRYCH MARZE ZA 7 BANIEK KUPIĘ ZE TRZY LOKALE W MIEŚCIE Z CZEGO JEDEN BĘDZIE MI SŁUŻYŁ DO PRACY INNE BANKOM PODNAJMĘ 3BAŃKI NA KONTO I ŻYJĘ Z ODSETEK A DWIE POZOSTAŁE NA NAUKĘ I INWESTOWANIE. GDZIE TU MIEJSCE NA NIESZCZĘŚCIE?

Ja bym założył firmę, dał trochę ludziom zarobić na uczciwych warunkach. Reszta to jakieś inwestycje w nieruchomości, niech potomkowie docenią oszczędność protoplasty;P

Gość mammamusią
Ją bym chciała wygrać tyle żeby mi starczyło na dokończenie naszego domu i zrobienie pięknego ogrodu. Dobry samochód:) i wszystko. Mąż dobrze zarabia i uwielbia swoją pracę więc dalej by sobie pracował a ją uwielbiam być kura domowa i wychowywać synka więc dalej byśmy sobie żyli jak żyjemy ale u siebie i w spokoju:)

tamiła jw. Normalni ludzie nie mają takich pragnień. Ani bill gates ani twórca facebooka ni jobs nigdy nie wydali nawet 20% kasy. A człowiek mający na celu się pokazać potrafił rozpierdolić ją w tydzień. Był ogdzieś w usa. Bo nikt go nie lubił bo gruby i pryszczaty. Robił imprezy dla całego miasta itd. Wszyscy go nagle kochali i jeb znowu na bruk. Tak więc jak macie taki charakter to szkoda żebyście grali. Bo tylko potem musieli byście się leczyć. A pewnie zabilibyście się. A tak to tylko macie zjebany charakter :)

Gość dernaja
Rach ciach prach i kasy nie ma! Co to 50 baniek jest!

Gość weqewqeq
Ja bym sobie zdecydowanie poradziła z pieniędzmi, hodowałabym konie, i realizowała swoje marzenia, ale większosc osób co potrafi jedynie kupic lepszy samochód i wywalac kase na ciuchy to rzeczywiscie pieniądze nic nie dadzą