Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna81

Lotto pieniądze miliony czy dla was tylko to sie liczy? a gdybyście mogli wygrać

Polecane posty

Kurcze, tak rozdać to też nie dobrze, bo potem jeden dostanie więcej, drugi mniej i kłótnia gotowa. O pieniądze kłócić się najłatwiej.... Zawsze komuś będzie źle. No, firmę taką konkretną założyć od razu, to by nie było głupie :D Myśmy zaczynali rozkręcanie firmy od skromniutkich oszczędności i dotacji z EU, więc taka kasa, to nie ma porównania... ale też się dało. Nie wiem, takiemu co to wygra to świat zmieni się niewyobrażalnie... ech, nie wyobrażam sobie tego.

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
takie pieniądze mogą się przydać jedynie komuś kto nie ma możliwości zmiany. Np żonom koło 40 gdzie nie mogą odejść od męża bo nie dostaną takiej pracy by się utrzymać z dzieckiem np. Albo ludziom ze wsi gdzie nie mają choćby 10 tyś żeby wyjechać do miasta. Albo nie mają na studia. Itd ale nawet im może odjebać. Reszcie odjebie na pewno.

Gość dernaja
Nie zmieniają? W rodzinie mam osoby chore opikujące sie inwalidami i różne nieszczęścia Miałabym ich z tym zostawić i nie dac luksusu ? Sama miałabym zagarnąć dla siebie i nie podzielić się? Wiesz co by się stało gdybym tak zrobiła? Rozeszłoby mi się szybciej niż ci się wydaje bo nic by mi nie szło a niszczęścia spadały by lawinami Nie żyję tylko po to by sama sobie ale żeby innym życie odmieniać na lepsze wtedy moje też będzie ciekawsze Takie 50 baniek poprawiłoby mi nastrój tylko wtedy kiedy mogłabym sie nimi podzielić z bliskimi!

O sam znam taką kobietę np 43 lata od mężą nie może odejść. Działała zawsze w hospicjach pomagała dzieciom rodzinom itd. Taka osoba jebneła by jakieś przedszkole, dom samotnej matki, dom dziecka itd. I sama zaczeła by normalnie żyć i zrobiła coś. Ale znając polskę zaraz by jej tak dojebali że była by na dnie. Skarbówka, sanepid itd Ale po prostu podaje przykład gdzie komuś może nie odbić

Gość dfjdjk
Nowobogackim najczęściej odwala :D Stają się dziwaczni, w poszukiwaniu silniejszych doznań chwytają się coraz to dziwniejszych zajęć - zaczyna się od skoku na banji a kończy na robieniu kupy na partnera lub jedzeniu żywego człowieka :D

Gość tracę swoje życieeee
jakbym wygrała to bym nikomu nie powiedziała. Wszystko wpłaciłabym na konto, dalej bym pracowała (kocham moją pracę) - udawałabym ze moja firma jest tak prężnie rozwijająca się że mam co miesiąc dużo kasy i bym była pomocna i hojna dla bliskich ale by nie wiedzieli że aż tyle tego mam. Ja bym miała spokój że jestem ustawiona do końca i w razie czego mam na co chce. Dużo bym podróżowała, dalej rozwijała firmę i bym "udawała" ze z tego mam ładny szmal.

Gość dernaja
Ale ja też nie gram bo nie wierze w to ze można sobie wygrac takie pienądze!

Gość faustynaa
jakie wyniki poda ktos !!!

"w razie czego mam na co chce. Dużo bym podróżowała, dalej rozwijała firmę i bym "udawała" ze z tego mam ładny szmal." Typowy przykład jak przepirdolić dowolną kase nie ważne czy to mln czy 100mln. Najpierw udwała by że ma na sukienki dc czy cg czy huj tam z markami. Potem zamawiała od arabów tkaniny itd. Na początku kupiła by pewnie jakiegoś merola ale potem okazał by się zły. Wieć musiał by być wyjątkowy. Prosty typowy przykład... kurewskiego charakteru. Wyjścia są 2 albo cie mafia zajebie albo ty sama jak dojdziesz do dna.

7 13 21 22 24 43

Gość Ta miła, Ty ich nie potrzebuje
No to nie wygrałam, a chciałam puścić jeszcze 2 losy - te też nietrafne 5,8,13,28,33,43 i 3,4,7,35,36,44

nikt sie nie nabrał ?? Ja bym takie obstawiał :) to takie moje życiowe liczby

mylisz sie. wlasnie bym nie powiedziala zeby nikt mnie nie "prosil o pomoc", żeby nikt nie wygadał że to ja tyle wygrałam. Ukryłabym to przed światem. Nigdy nie zależało mi na luksusach i "sukienkach". A zresztą ja nie gram z zasady. DObrze zarabiam - wiiecej niż przecietny polak a nie obnosze sie z tym. mało ludzi wie ile naprawde zarabiam... dużo podróżuje, czesto spalam w hostelach, a w Miami zdarzyło sie i na plaży :D Ja widzę że ty byś przepierdolił kase od razu - samochód, samsung galaxy itp - same pasywa

Gość nieprawda wyniki to
5 37 40 41 45 47 ale jaja :D pewnie nikt nie trafił ;p dziwnym zbiegiem okolicznosci prawie wszystkie liczby są bliskie 40 lub powyzej 40 ;)

nie pasywa a rzeczy których używam dzień w dzień. Poza tym niżej miałaś powody dla których tego nie zrobie mimo że nawet obecnie mnie stać. Nie pisałem jak ty o podróżach, ciuchach itd. Ja pierdole jak wyglądam. Ostatnio słyszałem od znajomej że jak żul.

ja bym wlasnie wydawala na aktywa, nie domy, nie pomoce dla "bliskich", nie na samochody, czy nowe telefony, telewizory, wszystko bym w firme ładowała zeby jeszcze ja rozwijac. moglabym miec dom, ale szkoda mi kasy, mam niewielkie mieszkanie, a ty widze dom bys od razu kupował? same pasywa, ktore kazdego dnia zżeraja ci kase

kurvva gdzie ja napisalam o sukienkach :o:o:o wiesz co to jest pasywo? cos co ci daje przychod pasywny tepy dzidaku

Dom to może być aktywo jak go sprzedasz... wynajmiesz...

a nie 07, 16, 20, 27, 28, 30 ?

tia tak se mów : "udawałabym ze moja firma jest tak prężnie rozwijająca się że mam co miesiąc dużo kasy i bym była pomocna i ch*jna dla bliskich ale by nie wiedzieli że aż tyle tego mam. Ja bym miała spokój że jestem ustawiona do końca i w razie czego mam na co chce. Dużo bym podróżowała, dalej rozwijała firmę i bym "udawała" ze z tego mam ładny szmal." Udawała bym że mam zajebistą firmę. Żeby tylko się pokazać. MAM NA CO CHCE. DUŻO BYM PODRUŻOWAŁA UDAWAŁA ŻE WSZYSTKO Z FIRMY e??????? gdzie tu aktywa. Bo jedyny słuszny wydatek poza moim przykładem tej kobiety byłą to stadnina koni. I owszem jeśli ktoś byłby biedny teraz to 50mln na stadnine z agroturystyką to jest nic.

OFICJALNIE 4 7 17 27 28 40

Pasywo daje dochód tak Telefon daje. Laptop daje. Twoje cytaty" ja bym wlasnie wydawala na aktywa, nie domy, nie pomoce dla "bliskich", nie na samochody, czy nowe telefony, telewizory, wszystko bym w firme ładowała zeby jeszcze ja rozwijac. moglabym miec dom, ale szkoda mi kasy, mam niewielkie mieszkanie, a ty widze dom bys od razu kupował? same pasywa, ktore kazdego dnia zżeraja ci kase 22:30 [zgłoś do usunięcia]tracę swoje życieeee kurvva gdzie ja napisalam o sukienkach wiesz co to jest pasywo? cos co ci daje przychod pasywny tepy dzidaku" Więc szkoda z tobą dyskutować szkoda mi czasu...

Gość Mademoiselle Megane
5, 37, 40, 41, 45, 47 Hahaha jakie liczby! Coś czuje,że w czwartek będzie kolejna kumulacja:D:D:D

Sorki, strona wisi :) to stare] wiec pewnie te co wczeniej podalam

chodzilo mi o to ze bym sie nie zdradzila z wygrana, mysle ze bym spokojnie pomnozyła te 50 patoli, wiesz co mam nietypowy talent, cale zycie myslalam ze nie mam talentu az wiesz co sie okazało? ze jednak mam, taki maly a jakze przydatny talencik - talent do zamieniania złotówki w dwa złote ;)

Gość Mademoiselle Megane
5, 37, 40, 41, 45, 47 Hahaha jakie liczby! Coś czuje,że w czwartek będzie kolejna kumulacja:D:D:D

Gość Mademoiselle Megane
sorry za dubel kafee zaszwankowało

pasywo nie daje dochodu - co za palant to napisal, szkoda gadac z wami jak nawet tego nie czaicie :o:o:o

Dom w przypadku tej kobiety byłby aktywem - patrz przedszkole, dom dziecka, czy dla matek. Jw zbyt tępa a dyskutować by chciała. jaką masz firmę ?? Fryzjerka czy manicurie

BTW - kupiłam 4 losy. troche dziwne bo na 2 powtarza sie cyfra 02, na 2 - 20, na 2 - 22, na 3- 35...