Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roolMOPSik2340

padłam ofiarą legendy miejskiej...

Polecane posty

Gość roolMOPSik2340

i tak się zastanawiam, czemu ludzie twierdzą, że ich bliskiej osobie przytrafiło się coś takiego.... mianowicie, wczoraj koleżanka opowiedziała mi historię, którą z kolei opowiedziała jej siostra, której zwierzyła się koleżanka z pracy, że jej córce przytrafiło się coś przerażającego.... i dalej historia o tym, jak to jej córka pewnego wieczoru wracała do domu z pracy i chciała sobie skrócić podróż wybierając drogę przez las, na której napotyka konar, wysiada żeby go przesunąć itd... było w tej historii kilka rzeczy, które mnie zastanowiły np. to, że o czymś takim na bank by telewizja trąbiła, gdyby odbyło się naprawdę... więc wpisałam w google "legenda miejska o dziewczynie jadącej przez las" i sprawa się rypła :classic_cool: jak takie historie trafiają do ludzi? czemu opowiadają je jako prawdę?? oczywiście ta koleżanka siostry mojej kumpeli poinformowała ją, że ta jej córka teraz nie może otrząsnąć się z tego co ją spotkało i uczęszcza do psychologa...

Gość sdfghjkl;
nawet tutaj ktos dokładnie napisał identyczna historyjke i to chyba jako swoja. Chodzi o to ze ktos wsiadł do jej samochodu jak wysiadla itd?

Gość hahahahash ale wrobili ją
niezła naiwniaczka z cjebie.

Gość słotka idjotka
itd? nie rozumiem co mogło być dalej?

Gość szklanka z malinowym mlekiem
haha, tez kiedys to slyszalam, opowiedziane przez kumpele na studiach jako "najprawdziwsza prawda z jej miasta" :D ale historyjka fajna

Gość roolMOPSik2340
powstała o mnie też inna legenda miejska :O że niby szłąm z kolezanką przez blokowiska, nagle kolezanka zauwazyla spermę na chodniku, ja wzielam ją na paletz, po czym paletz ten oblizalam.... i powiedzialam "eee to nikt z naszego osiedla" :(:(:(:(

Gość zenon ze szczańca
znowu ta historia ze złamaną kaszanką??

Gość ffffl
"zabójca na tylnym siedzeniu" wpiszcie sobie w google i macie 🖐️