Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annooaa

PREZENT DLA 2LETNIEGO CHŁOPCA

Polecane posty

Gość annooaa

Mój synek w niedzielę kończy 2 latka. Jutro mamy zamiar wybrać się do sklepu po prezent dla młodego jednak totalnie brak nam pomysły!!! Błagam doradźcie cos....

Ciężko doradzić nie znając dziecka. A klocki Duplo ma? Mój 3latek dostał je na urodziny i uwielbia się nimi bawić :)

Gość annooaa
Klocki ogólnie ma ale takie spore żeby nie mógł ich połknąć bo takich małych boje się jeszcze mu dać...

Gość Kdbjhoh
My naszemu będziemy kupywac perkusję

Gość Kdbjhoh
Zależy czym twoje dziecko lubi sie bawić moj uwielbia instrumenty Nie znasz własnego dziecka??

Mój syn od kiedy skończył dwa latka jest wielkim fanem Lego Duplo. Co okazja to cała rodzina kupuje mu jakieś zestawy, a itak ma milion życzeń, co jeszcze by z tego chciał... Może Twój syn też polubi? Teraz mój ma 3 latka i godzinami może siedzieć na podłodze i budować z Lego przeróżne rzeczy. Ale pamiętam jak dziś, że pierwszą koparkę z Duplo kupiłam mu jak miał dwa latka :)

Gość annooaa
Poprostu dużo rzeczy już ma... Nie chcę kupować mu kolejnego autka bo lub i się nimi bawić czy kolejnej tablicy bo lubi rysować... Chcę zaciekawić go czymś zupełnie nowym ale na to pomysły mi brak!