Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bloondia

plamienie implatacyjne?

Polecane posty

Witam... Nie wiem jak mam interpretować krwawienie jakie miałam w weekend... Powiem, że mam nieregularne miesiączki ale zazwyczaj cykl jest dłuższy niż 35dni.. Od dwóch miesięcy biorę duphaston od 15 do 25 dnia cyklu.. Nie wiem kiedy dokładnie mam owulacje... Teraz cykl trwał 26dni.. Plamki pojawiły się już w piątek wieczorem, w sobotę pojawiło się krwawienie niby normalna miesiączka, ale w niedziele razem z krwawieniem pojawił się śluz ciągliwy, który jest do dzisiaj mimo że krwawienie po dwóch dniach się skończyło... Nie wiem czy to nie jest krwawienie implatacyjne.. Kiedy najlepiej wykonać test ciążowy? Czy jutro jego wynik będzie wiarygodny?

Gość A co ma oznaczać?
nie napisalas nawet w ktorym dniu cyklu bylo to krwawienie?

w 27 dniu cyklu.. Myślałam, że to okres dlatego napisałam, że poprzedni cykl miał 26dni, ale teraz nie wiem czy to był koniec cyklu bo nigdy nie miałam dwdniowych miesiączek... Cykle mam bardzo nieregularne stąd duphaston... jeszcze wcześniejszy trwał 39dni a jeszcze wcześniejszy 54 dni...

Zrobiłam test ciążowy - negatywny, zrobiłam test owulacyjny - pozytywny.. Powiedzcie mi czym różni się hcg wykrywane przez test ciążowy a owulacyjny? Trochę mnie dziwi teraz owulacja, bo według instrukcji jak test jest pozytywny może wystąpić za 24 do 36h a ja w weekend miałam krwawienia....