Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa2

Głodówka! Ktoś się przyłączy??

Polecane posty

Witam kobitki które chciały by trochę oczyścić swój organizm. Ja od jutra nie jem nic. Trochę się zaniedbałam... A może i nawet bardziej niż trochę,żadna dieta na mnie nie działa tak więc postanowiłam mieć głodówkę przez 4 dni na piąty dzień zjeść obiad i znów 4 dni głodówki i tak w kółko. Któraś się przyłączy?

Gość boazeriaa
wsadź w doopę odkurzać to cię oczyści

Gość Michusz
Głodówka nie jest rozwiązaniem. Organizm wyrówna straty energii i przytyjesz jeszcze bardziej. 1200 kalorii dziennie + 4 litry wody + bieganie/ lub jak masz rower do ćwiczeń w domu przez godzinę i gwarantuję rezultaty.

Gość Michusz
5 posiłków dziennie o wartości 1200 kalorii zapomniałem o najważniejszym.

Tak wiem że to najtrudniesze ale niestety dieta 1000kcl ani 1200kcl nie dziala na mnie. Mam w domu rowerek,ćwiczę rano i wieczorem ale rezultatów nie ma. Półtora miesiąca i nic... Waga ta sama...

Gość KOKOszka77
i tak ci to wszystko wróci.

Nie słuchaj głupot wejdź na dział dieta..mam tam swój topik głodówka-razem raźniej..ja już jestem 7 dzień na samej wodzie mineralnej niegazowanej, dzisiaj wypiłam troszke soku z grejpfruta ...Wejdź poczytaj może się skusisz, razem na prawdę łatwiej.Pozdrawiam

Gość Michusz
andziaa2 To w takim razie zmniejsz sobie na dzień 900 kalorii przez miesiąc, kombinuj. Tylko nie przesadzaj. Ma być równe 60 minut na tym bieganiu/rowerze a nie pół godziny lub 20 minut na sensownym obciążeniu/dystansie. Albo zostaw to 1200 i po rowerku wykonuj ćwiczenia przez 30 minut - brzuszki, plecy, nożyce, pompki. Szybszego sposobu nie ma, prócz odsysania. I też jest ważne co jesz, u mnie przeważały białka i miniumum węglowodanów (chleb, ziemniaki nie, ryż, kasza TAK).

Gość Michusz
I u niektórych ludzi organizm przy zmienionym trybie przemiany materii przez pewien czas gromadzi zapasy wody i waga stoi w miejscu. Ćwicz dalej.

głodówka-razem łatwiej :P Sama głodówka nic nie da..wejdź poczytaj napisz coś na pewno coś wymyślimy..

Gość mori
Bardzo głupi pomysl ! będziesz ciągle zmęczona i zła. Orgazm potrzbuję jakiś środków odżywczych żebyś mogła normalnie funkcjonować. Na początek ogranicz węglowodany i nie jedź później niż o 18. Do tego jakiś trenig może być taki domowy http://www.cwiczenia.org/cwiczenia-odchudzajace/domowe-cwiczenia-odchudzajace-w-30-minut/ I głodówka nic nie pomoże co schudniesz to przytyjesz bo pozbędziesz się tylko wody , tłuszczu może też ale on i tak wróci , efekt jojo.

Gość dlaczego nie moge byc ładna
zeby dobrze przeprowadzic glodowke to trzeba sie do niej okolo 2 tygodnie przygotowywac

Ja się przyłączam! Od miesiąca to planuję i codziennie mówię sobie: "od jutra". Dziś mówię to już ostatni raz: OD JUTRA ZACZYNAM GŁODÓWKĘ. Będie trwała tak długo aż zrzucę 12 kg!!!! :) Wspierajmy się! :)

Podobno głodówka, aby spełniła swoje działanie musi trwać minimum 10 dni. Inaczej można nabawić się efektu jojo

Ja zamierzam przynajmniej 21 dni:) Codziennie rano kawka (oczywiście bez cukru:) A potem tylko woda, ewentualnie zielona herbatka! :)