Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niehipokrytka.

Poznałam kogoś przez czata.Obawiam sie spotkania.

Polecane posty

Gość Niehipokrytka.

Piszę z pewnym Kubą od miesiąca. Dobrze się dogadujemy,mamy wiele wspólnego. On mieszka na wsi i planuje zajmować sie gospodarstwem przez całe swoje życie. Ja jestem z miasta,ale oczywiście nie czuje się kimś lepszym wręcz przeciwnie. Mamy siebie na fb, on mnie widział na zdjęciu oraz kojarzy mnie z widzenia,ja nie wiem jak on wygląda. Wiem,że to zabrzmi pusto,ale to co piszę daję mi wyobrażenie,że jest choć trochę przystojny...Wiecie te wyobrażenia. On nalega na spotkanie a ja boję się,że nie będzie w moim typie i go odepchnę i zranię. Nie jestem hipokrytką...oczywiście najważniejszy jest charakter no ale choć trochę ktoś musi się podobać aby była chemia. Nie musi być super przystojny,ale nie może też swoim wyglądem w jakiś sposób odstraszać.

Gość twoja zonaaaa
moze on jest jakis niebezpieczny i sie ukrywa? pomysl o tym

Gość Niehipokrytka.
Tak też może być. Bo wydaję mi się za idealny...

Gość z doświadczenia
własnego, kiedyś mając 19 lat pisałam z chłopakiem na internecie. Niby fajnie było, rozumieliśmy się, wspólne tematy, a potem po spotkaniu na żywo szybko czar prysł jakoś głupio było mi skończyć znajomość i tak to się ciągnęło równe 2 lata . Mówiłam mu że ma do mnie nie przychodzić nie dzwonić a on się uparł, osaczył mnie jakoś a ja wtedy tego nie widziałam. Finał był taki że w końcu udało mi się definitywnie skończyć znajomość, wyjechałam zaraz po tym za granicę to otrzymywałam smsy nawet po 3 latach od rozstania - nie odpisywałam to całe szczęście pomyślał że numer zmieniłam. Znajomi się skarżyli że do nich wydzwaniał. Było to 9 lat temu. Z perspektywy czasu, uważam że takie znajomości internetowe są niebezpieczne, normalnie z tym człowiekiem nie nawiązałabym żadnej znajomości. Ten namolny typ zmarnował mi 2 lata życia. Byłam młoda i jakże głupia a w smsach w stylu "Jesteś moim bogiem" nie widziałam niczego nienormalnego. Uwaga nie bawcie się w znajomości internetowe, bo z reguły za nikcami czają się dziwne typy. A zauroczyć się bardzo łatwo.

A może gdyby chciał Cię osaczyć to już by to zrobił skoro wie jak wyglądasz i z widzenia Cię zna? Może umów się w publicznym miejscu na zewnątrz i w takim, żebyś mogła go sobie obejrzeć. Jak Ci nie podpasuje to powiesz, że coś Ci wyskoczyło i nie mogłaś przyjść. Trochę to płytkie ale lepiej się przekonać niż miesiącami żyć w niepewności. A co jeśli naprawdę to ON ?