Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xwwwwwxxxw

Katolicy są tylko pełni miłosierdzia w kosciele i internecie, taka prawda

Polecane posty

Gość xwwwwwxxxw

tacy swieci dobrzy pomocni...a pojdz do ktoregos o pomoc to cie wyzwie... W weekend z kolezanką wracałam z nad morza, 4 godziny do pociagu, ona wpadla na pomysl by zrobil nam ktos goracej herbaty i nalal do naszych termosow, bez wpraszania sie do srodka... I co? 5domow i nikt nam nie pomogl, dopiero w ostatnim 6 otworzyl mlody chlopak i nam zrobil, pytal sie czy chcemy cos do jedzenia albo poczekac w srodku. Oswiadczam, ze sram na te wasze miłosierdzie, czlowiek by zdechł na ulicy a wy byscie pomysleli ze to pijaczka albo narkomanka, pierdoleni hipokryci !! Aha i pozdrawiam mieszkancow slupska :O

Gość dfghnjmhds
nie prowokuj ateisto! i nie obrażaj katolików, pewnie trafiłeś na takich atesitów jak ty

Gość no botalj
prawdziwych katolików w polsce jest max 20procent, reszta chodzi do kosciola bo inni chodzą, taka tradycja, ide bo co ludzie powiedzą. Widocznie na takich trafiłas, chamem mozna byc bez wzgledu na wyznanie

Gość ano tak jest
moja babka (macocha mojego taty) po smierci dziadka wszystkich obgaduje, klamie, miesza miedzy rodzenstwem, opowiada na miesci jakich to ma zlych pasierbow itp. w dziecinstwie znecala sie nad rodzenstwem mojego taty, rozdzielila siostry i braci (moja prababcia wychowywala ojca). ale zobaczyc ja bez rozanca w rece to cud, jezdzi na kazda pielgrzymke, na kosciol laduje chyba pol emerytury, bo wiecznie jej kasy brak ... najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ona chyba mysli ze pojdzie do nieba, a za to co robi to tak na chlopski rozum PIEKLO JA CZEKA :d