Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tpjg.dtkdm

Co ztym bachorem jest nie tak?????!!!!!!

Polecane posty

Gość tpjg.dtkdm

Co ztym bachorem jest nie tak?????!!!!!! kurwa juz tyle czasu próbuję nauczyć ją wołania na nocnik a ten bezmózg nie kuma!!!!!!!!!!!!! no szlag mnie trafi chyba albo w końcu jej takie lanie sprawię że może do niej dotrze!!!!!!

Gość bezzzzesnu
po cos sie rozmnazala patologio 🖐️

Gość cynaderki z cynamonem
bastuj panna, a gdzie cierpliwośc matki?

Gość tpjg.dtkdm
nie mam już siły!!!! to trwa już tyle czasu, że mam ochotę się zabić!! Juz nie mam cierpliwości, zero, koniec, wyczerpała się :( a chyba 2 lata i 4 miesiące to już najwyższy czas na pożegnanie pileuchy!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do idiotki ss
idz do psychologa bo szkoda dziecka. sama jestes bezmozg. zal dziecka.

Gość Kotoplasta..
Prowokacja Dam 3/10 za podjęcie tematu A tak poważnie 2,4 roku nie najwyższe czas. Mozna próbować ale krzykiem nigdy niczego sie nie osiągnie

Gość matka żona zła
dzieci, które przez tyle miesięcy czuły komfort "suchej pupy" w wyniku używania pampersów nie bardzo maj motywację do zmiany zachowania. Może wypróbuj tzw. zestaw treningowy (wielorazowy)

Gość tpjg.dtkdm
jeszcze nie krzyczę, ale chyba zacznę bo nic innego nie działa :( prośby, nagrody, 3 różne nocniki w domu plus nakladka na sedes i nic :( chodzenie w mokrych gaciach też nie działa..............wysiadam..

Gość lp.neltserds
Ktos z otoczenia powinien poinformowac opieke spoleczna, takie podejscie do dziecka to zwykla patologia. Jestes zalosna, niedojrzala kretynka.Bardzo mi zal twojego dziecka ze ma taka matke.I jesli dopatrujesz sie nieprawidlowosci to w pierwszej kolejnosci radze siebie wziac pod uwage bo to z toba jest cos nie tak.

Gość nocnik z pozytywką
jak sie ma taka matke to juz ci wrogów nie potrzeba :O

Gość marianna 88
Tyle negatywnych emocji i to w stosunku do własnej córki, to straszne :o ja na swoje juz 6l dziecko tylko 1 raz nawrzeszczałam- gdy wyrwało sie i wybiegło na ulice, ale o takie coś jak nocnik?!

Gość tpjg.dtkdm
czy ktoraś z was mądrale miała lub ma taki problem??? jak nie to się nie wypowiadajcie, bo nie robia wasze komentarze na mnie wrażenia, poproszę o wypowiedź osoby ktore z tym problemem sobie poradziły

Moze sie na poczatek uspokoj.Ja synka nauczylam na nocnik robic sposobem,mial 2 lata i 3 miesiace,powiedzialam mu jednego dnia,ze nie ma juz pampersow,bo mama nie kupila i trzeba na nocnik robic.Poskutkowalo,wiec proponuje to samo.Pochowaj pampersy,zakladaj tylko na noc,jak dziecko juz zasnie

Niektóre dzieci boja sie nocnikow. Niektóre dzieci rezygnują z pieluchy w wieku 18 miesięcy innym potrzeba 3 lat . Powiedzenie dziecku ze nie ma pieluchy bo mam nie kupiła tez jest dobry Potrzeba cierpliwości i dużo spodenki na zmianę

Gość tpjg.dtkdm
ona się nie boi nocnika, jak ją pilnuję i sadzam co jakis czas to zrobi, ale jak tylko pytam czy chce siku to mówi, że nie a za chwilę gacie są zasikane, pieluchy zakladam jej tylko na noc no i jak wychodzimy z domu dalej, np na zakupy bo na spacer blisko domu to jej nie zakładam bo jak się zesika to możemy w kazdej chwili wrócić do domu i tak trwa to juz od 4 miesięcy.............

Gość marianna 88
Nie dziwie sie ze nie robia wrażenia, trzeba raczej do ciebie mówić językiem patologi, typu bachor, bezmózg kurwa etc :o mogłaś się wcześnie za to zabrać już ok roku temu a nie liczysz na cud, do tej pory tak się dziecko załatwiało wiec jest to dla niej tak normalne jak oddychanie, nocnikowanie trzeba cierpliwie ćwiczyć, jest tyle poradników etc, u mojego ziecko poskutkowały pochwały, i nocnik który klaskał po zrobieniu siku, weż sie lepiej uspokój bo w napadzie szału naprawde pobijesz to biedne dziecko :o

Gość Kto ci takich głupot nagadał
Przecież to że ma 2 lata i 4 miesiące tzn że już całkowicie bez pieluchy pójdzie. Nie wszystkie szybko się uczą. Ja swojego zaczęłam uczyć jak skończył 2 lata(wcześniej nie chciał) więc nic na siłę. Zaczęłam go puszczać bez pampersa, jak gdzieś szliśmy na dwór blisko to też bez( i co jakiś czas,stawaliśmy pod drzewkiem aby zobaczyć czy chce). A ile w domu wpadek było:) Aż z czasem się nauczył,tylko od razu zaczął robić do toalety na stojąco(nie chciał na nocnik). Kwestia z drugą sprawą była trudniejsza, oj ciężko było..... zapisałam go do przedszkola jak jeszcze nie potrafił do końca wołać że chce kupkę(czasem zdarzyło się że zawołał),ale stwierdziłam że w 6 miesięcy może się nauczy. Udało się. Opanował wołanie kupki. Co prawda miał prawie 3 lata,ale bez pośpiechu na spokojnie. A krzyczenie,czy klapsy pogorszą sytuację. Ktoś mi powiedział abym trzymała w opsikanych majtkach to szybko się nauczy,podziękowałam,ale wolałam mniej drastyczną metodę.

Gość tpjg.dtkdm
nie chcę, żeby załapała w tydzień ale to juz trwa strasznie długo!!!!!!!!!!!! dodatkowo dobija mnie fakt, że ok pół roku temu, tuż po pierwszych próbach oduczania były cudowne dwa tygodnie wołania na nocnik i nagle z dnia na dzien przestała i tak trwa to do tej poryyyyyyyyyyyyyyyyyy FUCK!

Gość do autorkiiiiiiiiiiii
idiotko masz ochotę się zabić bo twoje dziecko nie chce załatwiac sie na nocnik?? ja pierdole skąd sie takie szmaty biorą? a co byś zrobiła gdyby twoje dziecko bylo upośledzone umysłowo i do końca życia robiło pod siebie?????

Gość izzyyy80..
Aż strach pomyśleć co może wyrosnąć z twojego dziecka skoro matka ma takie podejście. Biedne dziecko.

Gość latoooooooooo
Skoro chcesz sie zabic przez to ze Twoje dziecko nie robi na nocnik to nic innego ci nie pozostaje jak tylko kilka lat w zamknietym oddziale psychiatrycznym.Milego pobytu..Powinni Cb namierzyc przez IP kompa i zabrac Tb dziecko bo bedziemy miez za chwile druga celebrytke jak Katarzyne.W...ja nie wiem jak inni ale ja to zglaszam bo to nie jest normalne i powinnien sie ktos jak najszybciej tym zajac!!!

Gość klejot nie z nilu
Czy przy znajomych, u lekarza na placu zabaw też wyzywasz ją od nbezmózgów i bachorów, czy znecasz się psychicznie nad tym dzieckiem tylko w zaciszu domowym???

Gość tpjg.dtkdm
kurwa! czy wy czytacie co piszę?????? czy ograniczyłyście się do przeczytania pierwszego postu tylko???????? jeszcze nie krzyczę, nie biję, klaszcze, nagradzam, całuję ale TO NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od prawie pół roku piorę zasikane gacie i już mam tego dosyc!!!!!!! czy to tak ciężko zrozumieć????????????

Zrozum,ze krzyk i bicie tak malego dziecka przynosi odwrotny skutek.Dzieci zaczynaja korzystac z nocnika badz toalety w roznym wieku i to nie jest powod by tak traktowac wlasne dziecko.Zamiast dac dziecku poczucie wartosci,Ty je szykanujesz,traktujesz jak zlo konieczne,bo nie chce korzystac z nocniczka

Gość klejot nie z nilu
Tak cięzko mi zrozumiec wyzywanie dziecka od bezmózgów i bachorów. Teraz nie spełnia oczekiwać z nocnikowniem za 2l nie nauczy sie wierszyka, potem bedzie niegrzeczne w szkole etc- każdy powód swietny by sie znęcać psychicznie nad dzieckiem. Jesteś typowym przypadkiem toksycznej matki, powinnas trafic na terapie. Dodam tylko że 20l temu kobiety prały obsrane pieluchy od urodzenia dziecka, i jakoś nie wyzabijały dzieci..

Gość ja miałam podobny
problem ze swoim dzieckiem, robiłam wszystko a nic się nie działo... mała dalej lała w majtki ja już wątpiłam i co się okazało? minął miesiąc dwa i moje dziecko usiadło na nocnik i nasikało, później znowu w majty ale coraz częściej zdarzało jej się siusiać do nocnika chociaż zdarzały się wpadki niestety czasami to trwa trochę dłużej i z doświadczenia wiem, że oczywiście trzeba uczyć ale to samo przyjdzie. dziecko w końcu zrozumie o co chodzi wiadomo że rodzicowi ciężko jest to przetrzymać ale przecież się nauczy, nie dziś nie jutro ale za jakiś czas a Tobie jedynie życze cierpliwości a i jest kwestia że im bardziej naciskamy wkurzamy się tym trudniej coś nam wychodzi więc może odpuść i daj dziecko "dojrzeć" do tego oczywiście nadal stosując metody

w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby nazwać własne dziecko bezmózgiem i bachorem... masz coś nie tak z głową i nie ważne, że nie powiedziałaś do niej bezpośrednio ty bezmózgu. ważne co masz w głowie i jak myślisz o niej - z jaką nienawiścią... współczuję twojemu dziecku moja rada: NIE ROZMNAŻAJ SIĘ WIĘCEJ!!!