Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkax

przeprowadzka do londynu

Polecane posty

Gość lenkax

witam, moj chlopak wpadl na genialny pomysl przeprowadzki do londynu. Ma tam zagwarantowana prace o duzo wiekszych zarobkach niz tu w manchesterze. Ja natomiast mam tu stala prace, jestem tu od roku dopiero teraz czuje ze poznalam i polubilam to miasto. Nie chce sie przeprowadzac do londynu, przeraza mnie wszystko, nie znam tego miasta i nie ciagnie mnie do stolicy. Boje sie ze sie tam nie odnajde. Nic mi sie tam nie podobalo. Nie wiem, ale ja po prostu nie chce tam jechac. Przez to zaczynamy sie klocic bo powiedzialam mu ze jesli chce to niech sam jedzie ja tu zostane. Nie odzywamy sie juz 2 dzien przez ten londyn. Moze ja panikuje. Prosze dziewczyny napiszcie cos o zyciu w londynie czy jest tam az tak zle jak ja sobie to wyobrazam? moze wyolbrzymiaam wszystko? nie wiem, boje sie zew nie znajde szybko pracy, albo ze do pracy bede dojezdzac na ze 2 godz w jedna i druga strone. Nie znam nikogo z londynu, wszystko bede musiala zaczynac od nowa co mnie przeraza :(

Gość Dor11
Normalnie tamtego puść do Londynu a z tym drugim mieszkaj tam gdzie mieszkałaś.

Gość ghjjkhuku
a moze by tak policzycx te zarobki ile on bedzie zarabial,ile ty mozesz zarobic..mniej wiecej. sprawdz ile mieszkania w poblizu miejsca gdzie ma on pracowac,i bedziesz wiedziala czy sie oplaca czy nie.

Gość takka tammm
Hej, ja tez nie chcialam sie przeprowadzac do Londynu, ale dostalam tu prace , wiec sie przeprowadzilam. Oprocz tego, ze Londyn jest drogi, to zycie tutaj nie jest najgorsze. Londyn jest olbrzymi i jest tutaj duzo ladnych miejsc, wiec mozesz polubic okolice, w ktorej zamieszkasz. No i jest duzo do zwiedzania, do robienia, ja ogolnie jestem zadowolona, choc raczej nie chcialabym tu zostac na zawsze.

Może kompromis? Możecie przecież szukać pracy całkiem gdzie indziej. Skoro nie umiecie się zdecydować niech każdy z Was przygotuje swój plan. Przygotujcie informacje: wady, zalety danych miejsc, zarobki, dojazdy, mieszkania, ceny wynajmu itp, i przedstawcie sobie nawzajem. Na spokojnie wszystko przedyskutujcie. Nie panikuj, głowa do góry, w końcu sama wybrałas właśnie tego mężczyznę, więc powinniście razem podjąć decyzję, po partnersku :D

Gość nhnhmjhmnj
lepiej powiedz jaka dzielnica bo londyn jest ogromny