Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katka84

5 tydz.ciąży brak zarodka

Polecane posty

Gość katka7784
kochana to suuuuuuuuuupppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr........ ja byłam dziś wszystko jest oki fasolka ma 9mm i serducho bije jak dzwon..... tak bardzo się ciesze.......wiedziałam że będzie dobrze wiedziałam

Gość zara11
no gdyby nie dobry srzet znowu bym miala lyzeczkowanie, Ciesze sie, teraz zero stresu i nie myślmy o zlych rzeczach

Gość pseudo nim
katka, graruluje, dbaj o siebie

od 6 tygodnia ciązy powinno się iść na usg. Bo inaczej może być nie widać kropki maku skoro to już kolejna ciąża to powinnaś wiedzieć o tym. ;]

Gość gość
Witam ja byłam u gina w sobotę i powiedział że pęcherzyk jest a zarodka nie ma jestem 5/6 tydzień i jestem dobrej myśli następną wizytę mam 23 stycznia i zobaczymy co powie pozdrawiam

Gość emka21212
DZIEWCZYNY! Ratujcie. :( Ostatnią miesiączkę miałam 12.12.2015, zrobiłam test 14.01.2016 wyszedł pozytywny, aczkolwiek druga kreska była bardzo jasna. Poszłam do ginekologa, pęcherzyk miał 0,20 cm, za trzy dni poszłam znów a tam 0,28 cm, dziś też byłam i po tygodniu pęcherzyk ma tylko 0,74 cm... i brak widocznego zarodka w środku, tak twierdzi lekarz.. I mówi że zbyt mały jak na tyle dni. Pytam , czy to normalne a on mi na to, że '' na pół gwizdka ''Czy to naprawdę mało? Pierwszy wynik Beta HCG 1235, po trzech dniach 1753.. Pierwszą ciążę poroniłam i boję się przeokropnie, że z tą też jest coś nie tak. Ogólnie to ginekolog nie określił NICZEGO... Jutro jadę do innego ginekologa, myślicie, że powie mi coś bardziej optymistycznego? Któraś z Was miała taką sytuację?

Gość gość
Przyrost bety jest bardzo mały powinien być dwa razy większy przykro mi miałam to samo :(

Gość gość
Emka a ile zaszłaś po poronieniu?

Gość emka21212
17 września miałam zabieg łyżeczkowania.

Gość gość
za mały przyrost bety :(

Gość emka21212
a to nie jest tak, że nieważna jest wartość a sam przyrost? :(

Witajcie, miałam podobną sytuację, beta wskazywała na ciążę, usg w 6 tygodniu ciąży - pęcherzyk bez zarodka, usg pod koniec 7 tygodnia - jest zarodek. Przyczyna - opóźniona owulacja. Czasem trzeba poczekać.

Gość gomargaret12
byłam dzisiaj u gina.. 5 tydz 4 dzień - ścianki super, brak pęcherzyka, puste jajo.. wizyta 6.11 - jesli sama nie bede krwawiła i "nie usunie się automatycznie" a do 6.11 nic sie nie zmieni - "będzie trzeba to usunąć..." jestem załamana... ale mam cień nadziei czytając wasze wypowiedzi.. pozdrawiam