Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katka84

5 tydz.ciąży brak zarodka

Polecane posty

Gość zara11 ale jeśli masz
problem z tarczycą czy progesteronem to tym należy zająć się przed poczęciem , a nie po

Gość Milunia89
Kochana u mnie w 5/6 tyd od ostatniej miesiaczki na usg nawet pecherzyka nie bylo widac a pozniejw 8 tyg juz bylo piekne serduszko:-)a teraz synek ma pol roku i jest cudowny glowa do gory bedzie dobrze:-)

Gość zara11
pisze ogolnie, niektore rzeczy wychodza w ciazy, a pozatym nawet jesli kto ma ta tarczyce czy cos to mus isc do lekarza skontrolowac . co jest trudne ?

Gość zaraz11 tarczycę ma każdy
mówisz, a kompletnie nie wiesz o czym

Gość zara11
spoko, niech ci bedzie, tak jak by kazda ciaza byla planowana :) usmiechnij sie

U mnie w 5 tyg już biło serce - i mam zdjęcie na usg więc ja nie wiem jak to jest z tymi tygodniami...

Gość zaraz11 tarczycę ma każdy
zara, ale tutaj jest mowa o ciążach planowanych, u kobiet po poronieniach nieprawdaż?;)

Gość tez przyszla
Bo różnie bywa. U mnie też w 5 tygodniu tylko pęcherzyk był. w 6 był zaczątek zarodka a serce widać było ok 8 tygodnia dopiero/

Gość zara11
czytam tylko,, 5 tydz.ciąży brak zarodka''

Gość zara11
tez przyszla ja mam nadzieje , ze u mnie bedzie tak samo

Gość kakakiaa
ja bylam w pon u lekarza na usg powiedzial ze to 5 tc i ze w sumie to nie wie czy widac ze wydaje sie byc ok bo ja mam okropne bole az placze tak mnie brzuch boli ale on powiezdial ze macica sie szybko rozciaga iz ebym przyszla za 2 tyg to bedzie weidzial czy wszystko jest dobrze bo musi powtorzyc bo narazie nie widac dziecka tylko pecherzyk a jak za 2 tyg przyjde to bedzie widac zarysy dziecka

Gość katka84
Dajecie mi dziewczyny dużą nadzieję bo jak widzę to wszystkie tak mialyscie że w 5 nie było nic widać... Będzie dobrze czuje to do 3 razy sztuka ;)

Gość katka84
DO ZARA11 kochana z beta to jest tak jak rośnie to znaczy że ciąża się rozwija ale przy pustym jaju to pęcherzyk rośnie tylko nie ma zarodka więc beta na początku też rośnie i może być mylne..... Daj znaka jak będziesz po badaniu i co Ci lekarz tam powie .... Ale zobaczysz będzie ok.... ;)

Gość pytająca31
ja byłam pierwszy raz w 12 tc (normalna praktyka w Wielkiej Brytanii).

Gość kkkakkkaj
katka - też mam tyłozgięcie macicy żadnych problemów z zajściem, same wpadki nie muszę też leżeć na brzuchu, fakt miednica po sam krzyż boli jak cholera, ale macica podczas ciąży sama się prostuje, nie trzeba nic robić

Gość katka84
Dziewczyny mam pytanko czy przy tylozgieciu macicy to jest normalne że pobolewa mnie w dole kręgosłupa tak jak na okres? Mam też bardzo zadko takie ciągnięcie w dół od jajników jak przed okresem czy to normalne?

Gość podejrzany optymizm
oj, niestety to normalne mnie tak napieprza od miesiąca i pewnie do końca ciąży tak zostanie:) jak siedzę dłużej na tyłku to ni mogę wstać mam problem też ze zmianą pozycji lub boku jak leżę

Gość katka84
A z tym ciagnieciem jajników to też norma (optymizm)?

Gość podejrzany optymizm
ja nie wiedziałam, co mnie ciągnie, mnie ogólnie ciągnął brzuch, więc nie pomogę nie wiem, jak czuje się jajniki podobno ciągną wiązadła macicy, ale też Ci nie dokładniej nic nie powiem

Gość lililililili
Dodam wam otuchy:-)ja zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i miałam 2 kreski,w ok 5 tyg. trafiłam do szpitala bo rzygałam jak kot i tam na usg wyszedł pęcherzyk ale lekarz kazał się nie cieszyc bo cytuję"coś to mizernie wygląda"wypisali mnie i w 7 tyg.miałam kontrolne usg i wyszły 2 pęcherzyki,w tym 2 bijące mocno serducha:-)Dziś mają 4 lata!

Gość katka84
Nie zły numer ;) musiałaś się bardzo cieszyć..... Ja bym wszystko dała żeby za tydz. Zobaczyć maluszka..... Ale wiem że będzie dobrze :)

Gość lililililili
Ja to w szoku ciężkim byłam:-)trzymam za was kciuki Dziewczyny i życzę siły!!!!

Gość katka84
Jak samopoczucie dziś dziewczyny? Ja miewam porombane sny chyba za dużo myślę o tym wszystkim :( .....

Gość katka84
Do Zara11 i co jak tam u Ciebie byłaś u lekarza wiadomo ci tam u Ciebie? Dziewczyny dawajcie znaka.....

Gość katka84
Dziewczyny napiszcie co tam u Was czy te oczekujące na wyniki usg już coś wiedzą? Jestem bardzo ciekawa ja mam usg w środę 14 i od zmysłów odchodzę...

Gość zara11
Hej katka,bylam dzis. W sumie mialam mu bete podrzucic tylko a skonczylo sie na badatniu,chyba bez zmian, pecherzyk ciagle ten sam z tego co widzialam bo dr nie chcial tez duzo mowic, wyslal mnie do innej kliniki do jakiegos goscia co ma lepszy sprzet, dzwonil do niego przy mnie i wszysko wyjasnil wiec jutro tam zawitam a potem znow do mojego dr po wyrok bo jakos moje objawy ciazowe zanikaja i sama juz psychicznie sie nastawiam na zle wiadomosci. Katka ty masz bardzo duze szanse jest wczesnie u ciebie wiec sie nie stresuj

Gość katka84
Hej zara ja tak miałam poprzednim razem że ustały moje objawy i niestety samoistnie poroniłam......tym razem mam cały czas objawy i wiem że będzie dobrze....tobie kochana też tego życzę.... Daj znaka po tym 2 badaniu.... Pozdrawiam

Gość katka84
i co Zarra byłaś na tym kolejnym usg? daj znać pozdrawiam

Gość katka84
Dziewczyny jutro mam kolejne usg trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok.... I odezwijcie się dziewczyny ci tam u Was!!!!

Gość zara11
hej katka, tak bylam, to byl instytut leczenia bezplodnosci , lekarz popatrzyl na wyniki i powiedzial ze ciaza jest nie prawidlowa, potem zbadal i po dlugim czasie ukazalo sie serduszko nagle lekarz zmienil zdanie i powiedzial, ze zbadan usg ciaza jest bardzo zdrowa :) jest 2 tygodnie mlodsza :) a ty jak ?