Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l;l,ml,m

PCOS na podstawiej jdnego objawu.

Polecane posty

Gość ;l;l,ml,m

Czesc dziewczyny. Stwierdzono u mnie PCOs na podstawie wielotorbielowatosci jajnikow. Jest to jedyny objaw jaki mam. Nie mam ani nadwagi ni histruicyzmu ani tez zadnych zmian skornych czy innyc h typowych dla tej przypadlosci symptomow. Czy ktoras z was miala podobnie? Bo je sie zeokaze sie ze jestesm bezplodna...,nie wiemzupelnie skad mi sie to wzielo..mampodobno brac jakies leki, ale czy mi to tak szybko przejdzie?

Gość do autorki.!!!!!
hisrtiucyzm mnie zabil:O debilko:O hirsutyzm ćwoku!!

Gość mama grubasa;)
jest PCO i PCOs. Czyli sa policystyczne jajniki i syndrom. Na syndrom sklada sie wiele objawow jak nazwa wskazuje. widocznie nie masz syndormu.

Gość ;l;l,ml,m
ale z niektorych z was tu na kafe to pojeby. Literowki nie mozna zrobic, bo z mety leca hasla..

Gość lookoflove
to nie literowka, tylko twoj zupelny brak wiedzy w temacie przyszlas na kafe głupio pytac, zamiast poczytac cokolwiek na temat pcos:O i w ogole rozwalił mnie twoj tekst "mam podobno brac"..no skoro podobno to zastanow sie czy posiadasz choc odrobine mozgu

Gość ;l;l,ml,m
no niestety ale w sieci figuruje jedynie zespol policystycznych jajnikow. bylam u lekarza DEBILU., ale nastepna wizyta dopiero 21 listopada. a ja po prostu sie martwie DEBILU!!

Gość ;l;l,ml,m
lookoflove-do love to ci daleko. wez goraca kapiel, przewietrz sie, bo sie zapowietrzysz:):)

Gość jak ma się deny debilizmu
to nie ma co się starać o bejbi

Gość ;l;l,ml,m
bylam na kafe jakies 2 lata temu., Bylam przerazona poziomem jaki reprezentowalo to forum, Dzis nawet nie sposob tego skomentowac. Wychodzi z was wies i tchorzostwo, bo jakby przyszlo wam powiedziec mi to wszystko na zywo w twarz to byscie sie predzej posrali ze strachu. Wspolczuje waszym rodzicom