Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadrinkowa

KIEDY MOJE DZIECKO ZASYPIA UPIJAM SIĘ:/

Polecane posty

Gość mamadrinkowa

moje dziecko ma 12 mies, kiedy zaypia ok 19/20 robie porządek, włączam film i pije drinka,wiadomo nie codziennie ale zdaża się,mam wyrzuty sumienia.... wiem ze nie powinnam,ale poprostu to lubie

Gość mamadrinkowa
czy jest tu jakaś osoba która ma podobnie? jak sobie z tym radzicie?/

Gość mamateż
pijesz po prostu bo lubisz czy zapijasz smutki? bo to różnica... jesli masz probelmy, powinnas z kims o tym pogadac, alkoholem nie zalatwisz sprawy. nie boisz sie ze dziecko sie w nocy obudzi, bedzie Cie potrzebowalo? A Ty pijana... albo gdyby tak (odpukac) sie cos stalo, trzeba bylo jechac do szpitala?

Jednem drinkiem sie upijasz? Co złego w wypiciu jednego czy 2 drinków wieczorem do filmu?

Gość powiem i ja.....
wypijasz jednego drinka czy się upijasz bo to spora różnica sama wychowujesz dziecko ? nie pomyślałaś o tym że nawet jak dziecko zaśnie może się w nocy coś wydarzyć i trzeba będzie nagle jechać do lekarza i co wtedy ?

Gość mamadrinkowa
tzn pije tak ze lekko kreci mi sie w glowie.

Gość MASZ PROBLEM
Czy myslisz rozsądnie?! Tak zaczynają alkoholicy! Dobrze radzę - opamietaj się bo zle skończysz! Możesz mieć odebrane prawa rodzicielskie!

To wtedy moze zamówic chociazby taksówke bez przesady. No tak to słabo, rozumiem drinka dwa dla relaksu wieczorem.

Gość mamadrinkowa
nie z mężem,ale on też czasem wypija piwo. ja nie mam prawa jazdy-jestem w trakcie robienia. wiem ze robie zle i dlatego mam wyrzuty sumienia ale nie moge sie powstrzymac

Gość mamadrinkowa
umiem sobie odmówić,ale jeżeli nie ma takiej potrzeby to nie robie tego.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
To jest droga do alkoholizmu, przyjdzie taki dzień że stwierdzisz iż nie dasz rady bez tych drinków i wtedy będzie już za późno!!!

Gość powiem i ja.....
Mariiika To wtedy moze zamówic chociazby taksówke bez przesady. no teoretycznie może oczywiście ale jak na pogotowi trafi na lekarza służbistę a on wyczuje od niej i męża alkohol może wezwać policję nie tak dawno tutaj jakaś kobieta opisywała jak w domu obchodzono jej urodziny ....dziecko przewróciło się w trakcie zabawy z innymi dziećmi i złamało rączkę pojechali na pogotowie mąż wypił więcej ona ponoć dwa kieliszki wina i lekarz wezwał policję mieli z tego powodu problemy jak cholera na szczęście sprawa nie trafiła do sądu