Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godzillaaaa

W co się ubrać na wesele?

Polecane posty

Gość godzillaaaa

Jak w temacie, mam rozmiar 44 na codzień noszę spodnie i coś do tego. Nie lubię kupować kreacji jednorazowych, wolę coś co jeszcze wykorzystam ale kompletnie nie wiem co się teraz na wesela zakłada i czy wypada iść w spodniach?? Na ostatnim weselu bylam 6lat temu. Wesele w Święta.

No spodnie i tunika elegancka to jeszcze jeszcze ale sukienka by lepiej wyglądała. Kupić najlepiej coś co ukazuje dobrze twój wygląd i sylwetkę.

Gość ewka_4
tez mam tez problem, jestem troche przy sobie. Czy mogłybyście podesłać mi jakieś propozycje w czym mogłabym pójść na wesele? chyba najlepiej mi w kolorze czarnym, bo on wyszczypla chociaż troche ;D

Gość alina76
może spróbujcie ubrać czarną sukienkę z baskinką. One kryją brzuszek i nic w nich nie widać no i racja że czarny kolor wyszczupla ;) tutaj znalazłam taką ;D http://shushu.pl/odziez/olowkowa-sukienka

Gość może co w ten deseń
no bo na wesele jednak wypada iść w sukience ;)

Gość spodniarek0wski7
Zaloz kolorowa bluzke z dekoltem, i biale obcisle spodnie. Chlopaki beda szalec za toba.

Nie mam pojecia jak wygladasz (w sensie jaka masz sylwetke), wiec ciezko mi cokolwiek konkretnego doradzic. Na moim wlasnym weselu czesc gosci byla w eleganckich zestawach tunika+spodnie, wiec "wypada" :) A moze jakas fajna tunika odcinana pod biustem i waskie eleganckie spodnie? Nawet legginsy i obcas moga fajnie wygladac, jesli Cie sie uda zgrac calosc.