Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala, gruba i z drewniana noga

Szukam mojej pasujacej polowki - drugie podejscie

Polecane posty

Gość mala, gruba i z drewniana noga

Czesc Wszystkim, strasznie duzo tu tematow i trudno przebrnac w ich gaszczu, postanowilam wiec zaczac wlasny temat i mam nadzieje, ze nie powielam zadnego innego. Niedawno skonczylam 40. Od 2 i 1/2 roku zyje w separacji i wreszcie widac koniec tego calego zamieszania czyli rozwod blisko. Na stale mieszkam w Niemczech. Jestem mama dwojki cudownych dzieciakow. Zyje mi sie nie najgorzej, ale nie mam czasu na nawiazywanie nowych znajomosci. Pomyslalam sobie, ze moze w ten sposob uda mi sie kogos poznac, byc moze spotkam tu cos wiecej niz tylko przyjaznie :) A wiec, kto tylko ma ochote pogadac o wszystkim i o niczym, a przede wszystkim jest otwarty i rowniez szuka swojej polowki, niech sie melduje ! Moze bedziemy sobie mogli pomoc jakimis cennymi wskazowkami Czekam z niecierpliwoscia :)

Gość żołądkowa - gorzka
a może 3/4?

Gość jfjfjjfjg
Stara obrzydliwa ruro. Jeszcze opowiadasz o kolesiach,ktorzy ci dmuchali powietrze w cipsko po dwoch porodach,oblesna rozciagnieta lechtako. Daruj sobie,bo obrzydzasz ludziom seks.

Gość ja jestem po 3 porodach
mam 37 lat i młodszego o 7 lat męża:classic_cool: Autorko mam nadzieję, że nie przejmujesz się głupimi komentarzami słabowyposażonych polaczków. Trzymam kciuki za dobry efekt poszukiwan.

Gość Niunia, puknij sie w czoło
Tu faceta nie znajdziesz. To świat pokręconych dusz, którzy świadfomi bezkarności wypisują to co widac :P Lepiej kup sobie abonament na jakims portalu radnkowym wypełnij długi test itd.