Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle,ze to koniec

Naciskalam, narzekalam i chyba ma mnie dosc.

Polecane posty

przyszlas tu po porade prawda? oczekujesz ze napisze kazdy : jemu zalezy napewno tylko wiesz nie ma czasu;-) o swieta naiwnosci

Gość mysle,ze to koniec
nie mowie o tym, biore pod uwage to,ze moze mu nie zalezec tak jak mi ale uwazam,ze gdyby tak bylo to krotka pilka- nie chce byc z Toba bo jestes tak czy taka a on mowi,ze mysli,ze teskni tylko za malo - rozumiesz?

Gość mysle,ze to koniec
(za malo jak dla mnie)

rozumie, naciskajac na niego napewno nic nie zyszkasz, najlepiej postarac sie ignorowac i poczekac jaki bedzie odzew, jak np wysle Ci smsa to nie odpisuj odrazu, przetrzymaj go troche niech poteskni ;-)

Gość osz przegapilam ciag dalszy
jakby mu zalezalo to by pisal, dzwonil, szukal kontaktu - nie oszukujmy sie

Gość mysle,ze to koniec
dziewczyny to nie tak,ze on sie nie odzywa po prostu mi jest malo, zawsze dostawalam az za duzo uwagi, a teraz potrzebuje wiecej pamietam,ze z moim pierwszym facetem to an telfonie pol dnia 'bylismy' wiec tak sobie porownuje ja mysle,ze to we mnie twki problem a nie w nim, choc moge sie mylic

'"a on mowi,ze mysli,ze teskni tylko za malo" "dziewczyny to nie tak,ze on sie nie odzywa" "nie co 5 minut - raz dwa razy dziennie" ­ poczytaj sama co piszesz. ­ kolesia nic nie kosztuje powiedzenie, że myśli i tęskni, jak już łaskawie raz na dzień się odezwie :o ­ w ogóle on daje z siebie jakieś objawy czułości, troski, zainteresowania? drobny upominek, cokolwiek? ­ bo moim zdaniem to nie jest związek. on takich lasek jak ty może mieć 10. i każdej raz dziennie pisze, że myśli i tęskni.

Gość mysle,ze to koniec
zab - daje- nie martw sie :)

Gość mysle,ze to koniec
zab- "a on mowi,ze mysli,ze teskni tylko za malo" "dziewczyny to nie tak,ze on sie nie odzywa" "nie co 5 minut - raz dwa razy dziennie" tak wiec, pisze codziennie , nie wiem dokladnie ile razy dwa trzy - nie licze wiec sie odzywa ,ale nie co 5 minut tak jak juz powiedzialam nie licze tak bardzo na smsy bo nie sa tyle warte co rozmowa (chociazby przez telefon) wczoraj wieczorem rozmawialismy mowil,ze nie rovbi tego specjalnie, ze postara sie byc bardziej produktywny, i ze ja dobrze wiem ze on mysli o mnie caly dzien i teskni. jak jest u mnie to jest perfekt- czlowiek aniol i spedzamy swietnie czas razem no ,ale nie wiem

Gość mysle,ze to koniec
oo a np jak ja sie nie odezwe caly dzien to on pisze mi "nie odzywalas sie caly dzien..'' chyba juz sie doszukuje samych plusow ;)

to się w końcu zdecyduj czy się odzywa i jest super, czy się nie odzywa i jest przejebane. już drugi raz tu smęcisz i to się powoli robi nudne.

Gość mysle,ze to koniec
zabko, nie musiz tu wchodzic na pewno nie jest super i po prostu chce sie gdzies wygadac, padlo na kafeterie