Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

Gość lkjhg7876tr
skoro się wcześniej wypowiadałeś to po co robisz to drugi raz cieciu? :O

Gość llliii
tak to wyglada jakbys byla nie domyta..jestes mloda figura pewnie seksi nie za malo nie za duzo ale rozwaz nasze komentarze mowie ci

zgaga rozumiem, ze teraz normalne fotki sa z ryjem w trabe i wytrzeszczem? zdjecie w czapce jest z profesjonalnej sesji, wiec jak najbardziej normalne. Orange, piszesz to z ironia, czy powaznie?:D (i nie pierwszy raz slysze, ze jak piorun w..., wiec pasuje mi to jak najbardziej:))

Gość i dare you to kiss his ass !
wystawcie swoje mordy wszyscy co krytykowali moze z was sie posmiejemy ?? wy wszyscy za to jestescie cudni :/ jak mozna kogos krytykowac ? taka zostala stworzona zaloze sie ze polowa z was ma gorszy ryj od niej ... tym bardziej ze jego prawie nie widac bo jest pod szalikiem :/

lii ale dlaczego? i nie sugeruj sie tylko ta beznadziejna fotka, bo normalne masz w stopce. moze odnosnie pierwszej fotki piszesz? jakbys nie zauwazyla to zdjecie nie jest kolorowe, wiec nie tylko moja twarz jest tam szara:D

kciukiem, nie chodzi o fotke jaka taka ale o to, co jest na niej... nadal uwazam, ze jestes bardzo brzydka i zdania nie zmienie. tylko zastanawia mnie, po cholere wogole ktos daje swoje fotki na net... taki osobnik musi byc naprawde mocno niedowartosciowany...

hehe zgaga a ty po co dajesz foty na nk lub fb jak masz brzydki ryj ? nie wstydzisz sie go ?

Gość powaznie, chociaz
z natury nie jestem poważny uwierz nie slodze ci możesz wielu facetem podobać się świetna z ciebie dziewczyna

niedowartościowany jest ktoś, kto zakłada na forach tematy i pyta czy jest ładny. Ktoś kto ma w stopce, niekoniecznie taki musi byc. i zapewne zaraz powiesz, ze fejsa, nk czy innego paskudztwa nigdy nie mialas. git, przyjelam opinie. nie musisz sie juz produkowac, bo kazdemu sie podobac nie musze i nie chce

Gość zapach szarlotki
dajcie dziewczynie spokój przynajmniej nie używa fotoszopa i tony makijażu, oraz nie robi dziwnych krzywych min tylko powiem ci , Kciukiem, ten kształt brwi naprawdę ci nie pasuje, przemyśl sprawę, bo brwi decydują bardzo o wyglądzie twarzy

powaznie, chociaż.. jesli naprawde poważnie to dziękuje, miło mi :) szarlotka, brwi z 1go zdjecia poszły w niepamięc, teraz mam takie jak w stpce. i tylko takie mi sie podobaja , nie zmienie ich.;]

i dare you to kiss his ass ! hehe zgaga a ty po co dajesz foty na nk lub fb jak masz brzydki ryj ? nie wstydzisz sie go ? lol, pokaz mi moje fotki, no pokaz gdzie je umiescilam, dawaj! swoja droga na nk ani fb mnie nie ma

Gość llliii
całość daje takie wrazenie no duzo do poprawki..wszystko taki jakies niedopracowane..jakbys tydzie sie nie czesala i robila brwi z zakladnie starych komunistycznych bab hehe nie wiem wszystko takie zaczete a nie dopracowane i juz

i dare you to kiss his ass ! a co, nie moge wyrazic swojego zdania? nie moze mi sie ktos nie podobac? dla mnie kciukiem jest paskudna i koniec, kropka, tyle w temacie. zrozumiala?

lii, nie patrz na 1zdjecie, bo wybacz, przy chorobie, gdy musialam jeszcze do pracy chodzic specjalnie nie myslalam co mialam na glowie, wstalam rano grzywke podpielam co by sobie jej nie osmarkac i na wpol zywa najebalam za duzo tapety. a brwi mam ladne, uwierz, ze niejedna zazdrosci mi tego, ze nie wiem co to henna. mam naturalnie czarne brwi i one maja byc tylko wyregulowane. a ksztalt mam jaki mam nie da sie z nim niczego specjalnie zrobic, a nawet jakby dalo, to nie chce;]

no to było do przewidzenia. może sobie ostro komentowac, skoro taką ma ochote, ja tylko nadal nie rozumiem, dlaczego uwaza, ze jestem brudna:D

hehe ja tez nie ... niech sama pomysli czy jej z papy flakami nie jedzie lub z pod pachy cebula. nie wiem po czym mozna to stwierdzic jezeli nawet kolo ciebie nie siedziala :/ nawet na zdjeciach brudna nie wygladasz

na brudna nie wygladam, ale na zmeczona zyciem na pierwszym owszem:D to byl blad, by wrzucic to foto:P

Każdy mierzy swoją miarą :) i pewnie sama jest brudna i myśli że wszyscy sie nie myją :)

rany, kciukiem, ty masz naprawde powazne problemy ze zrozumieniem rzeczy... na tym najbrzydszym zdjeciu po prostu sprawiasz wrazenie niedomytej, ogolne wrazenie (rozpieprzone wlosy, zamulone oczy), jak po dlugim melanzu. zrozumiala?

Gość llliii
ogladalam twoje zdjecia nie patrzylam tylko na 1..jestes taka szara to znaczy wtoja cera widac ze malo czasu poswiecasz na relaks odprezenie i zadbanie o siebie nie tylko kosmetykiem takim jak kredna do oczu czy regulacja..moze wiecej witamin to sie tak rozswietlisz..Ale brwi to nie sa ladne i wlosy tez jak dla mnie to takie sama nie wiem jak to nazwac....

ale taka nie byłam, wiec juz sie tego nie trzymaj i zrozum, ze bylam chora.zrozumiala?

Gość Loss santos carlos
PRZECIEŻ polki są najpiękniejsze na świecie! I to zdjęcie to potwierdza! (śmiech) Niech krócej się ostrzyże to buźka jak u faceta :)

Gość llliii
troche jak taka Baba Jaga na miotle

dzieki liii, to tez nie pierwszy raz słysze, odpowiada mi taki komplement, nawet jesli zamiar miałas inny;)

Gość e tam bardzo smiechowe
zdjęcie, jedno z ciekawszych na kafe fajna ruda fryzurka figlarne oczka Łobuzerskie spojrzenie i ten kolorowy szalik Cudowna dziewczyna , malo takich

Gość Loss santos carlos
kciukiem Przecież napisałem "JAKBY" Co nie zmienia faktu, że szpetna. Ale mnóstwo takich lasek i wzajemne kółka adoracji pocieszają się non stop, więc i tak moją opinię można sobie wsadzić, bo jest piękna.

Gość llliii
Gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem..moze ktos inny doda zdj..