Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

Gość llliii
o matko z córka to ostatnie zdjecie jest MEGA przerazajace...zal mi tez dziewczyny..ale widac ze sama sie zaniedbala..troche checi i zaraz bym z nie laske zrobila..a tu syf kila i mogila hehehehhhehe

Zdjęcia w stopce dużo lepsze, na pewno ciekawa uroda i twarz, która jak ktoś wyżej fajnie napisał- świadczy o "charakterności" posiadaczki :)

Gość laseczka jakby nie
spojrzeć, już dawno wpadła mi w oko ale juz podobno.kogoś ma :(

Gość mbvcvbn
Angellina czy Lili Cole też nie wyglądają jak wszystkie a są uznawane za piękne.

zaniedbala? fryzura to zamierzony efekt. cere mam perfekcyjną. brwi robie u kosmetyyczki i takie mi sie podobaja. chyba, ze cos nie tak z moim nosem, ale z tego sobie sprawe zdaje i juz sie z nim pogodzilam:D Polly, tak to bywa na kafe, ze wrzuca sie najgorsze zdjecia. Niestety rudy kolor mi nie pasuje, zreszta wyszedl straszny, co jeszcze marnej jakosci zdjecie poglebilo. A angine mialam koszmarna-co widac

Gość llliii
Pan Gąbka sie kłania hehe

Gość versace1
4/10. jak dla mnie troche ponizej przecietnej

Gość oiuytrdfghj
"bo nie wygladam jak wszyscy." owszem taka brzydkość i niedbały mejk ap rzaaadko się zdarzają :D

jakbys musiala maskowac efekty choroby na pysku to tez bys niechcacy najebala za duzo:D a foto robione w pracy-jakos wygladac musialam, choc i tak nie wygladalam.:)

Gość eeeeee nic ciekawego
2/10 🖐️

Gość 100% polski samiec alfa
takiej to bym za free nie wyruchał, chyba że bym był już ostro nayebany :classic_cool: 🖐️

Gość Kciukiem fajna, ladna
i pyskata jesteś:) dla mnie cool

fryzura to zamierzony efekt. cere mam perfekcyjną. brwi robie u kosmetyyczki i takie mi sie podobaja. hm, a wygladasz jak niedomyta lampucera po tygodniowym melanzu

pyskata jak diabli, moze kiedys za te niewyparzona gebe dostane w ryj i moj nos bedzie ladniejszy:D

zgaga, nie rozumiem. widzisz może gdzieś szare smugi? czy co? ze uważasz mnie za brudna?

to moje wrazenie z caloksztaltu, normalnie az zalatuje przez monitor

Gość llliii
to powiedz co te twoje wlosy mialy chorakteryzowac..ze sie tydzien nie czesalas..kobieto uwierz mi wiem co mowie..brwi masz strasznie wyregulowane..efekt nie jest perfekcyjnie dobrany do twojej twazy wrecz naprawde cie oszpeca nie mowie tego bo jestem chamska tylko obiektywna i nie mydle ludzia oczu ze wygladaja ladnie czy zjawiskowo gdy robia z siebie posmiewisko..Cera perfekcyjna no comment...Za to twoj nos z pewnoscia nie jest taki zly gdybys inne rzeczy zmienila bylo by naprawde spoko..Jesli ci urazilam to sorry ale spojz prawdzie w oczy i postaw na subtelnosc co nie zmieni twojego charakteru bo obrazuje on sie w twoich oczach..sa fajne wyraziste..

Gość ekhem ekhem
wygląda jak spod latarni, choć z drugiej klientów by nie miała więc dziwką pewnie nie jest 🖐️

nie jestem subtelna i nie wiem co masz do cery, bo ja tam zadnych syfow nie widze ani na focie ani w lustrze. i prosilabym o sugerowanie sie fotami ze stopki jesli o ten temat chodzi, bo ze na linku jestem napuchnieta i poszarzala-nic nie poradze, choroba ktora mnie 2tyg meczyla swoje zrobila. Tak zamierzony efekt. nie jestem slodka dziewczynka. Ale Ty zapewne nie wiesz kto to Nina Hagen czy Siouxsie. Zgaga, za duzo w tobie zlosliwosci nizli obiektywizmu, zatem🖐️:)

Gość %$%%##$#$@$
ani ładna, ani ciekawa kurva same paszczury ostatnio 🖐️

Gość llliii
aaa i jeszcze jedno...zdecydowanie NIE grzywka do pół czola..jesli masz wysokie czolo to zrob grzywke nie bardzo ciezka od czubka glowy lecz prostą z lekko zaokraglonymi koncami przy najwyzszym czubku brwi a wloski wygladz lub zalotnie pofaluj ale nie wulgarnie

taaaa, nie jestem obiektywna bo sie toba nie zachwycam? dobra, nie ma sensu z toba gadac bo do ciebie absolutnie nic nie dociera. ja calkiem obiektywnie stwierdzam, ze jestes po prostu bardzo brzydka i do tego bez szczypty samokrytyki, nie rozumiem po co w takim razie pokazujesz swoje fotki po chorobie... a pokaz jakas normalna, hm? to moze zmienie zdanie... (hyhyhy)

Gość nie rozumiem czegoś
skoro sama przyznałaś że nie wykonałaś dokładnego makijażu i byłaś wtedy chora to czemu się dziwisz skoro ludzie to zauważają i sprawiasz przez to takie a nie inne wrażenie? fakt faktem że wyglądasz jak pijuska po całonocnych baletach

nie bede miała nigdy wygladzonych włosów BO NIE CHCE. a włosy mam naturalnie krecone, czego tu nie widac, nie da sie ich jakos specjalnie ugladzic, co mnie cieszy.

Gość llliii
nie rozsmieszaj mnie prosze ..chcialas rady to ja masz..no coz do pieknych to ty nie nalezysz

Gość do zgaga
przecież w stopce ma "normalne" ale dużo się od owego zdjęcia nie różnią :D

orange, ok, wiem, ze foto totalnie brzydkie. ale co mi bedzie gadac, ze jestem brudna? normalne fotki masz w stopce.

Gość llliii
to zrob headlines koszt ok 100 zl nie pamietam..to wydobedziesz z nich ladny skret ladna linie swoich wloso..bo tak to jakby piorum walnol w rabarbar wyglada teraz

Gość Kciukiem nie jest slodka
różową dziewczynką, ale osoba wyrazistą, majaca swoją osobowość jak już wspomniałem lubię takie dziewczyny i zdania nie zmienię X a buzię ma ładną.

aha, to sa, mowisz, normalne fotki? lol, nie mam wiecej pytan... O_O