Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

Gość uhygfghjkh
jeszcze nasraj na te włosy 🖐️

Gość llliii
ja mam tatu na pipce i pod lewa piersia 2 male i nie pozorne i co z tego...nie wnosi to nic nowego do nasze rozmowy ze masz kolczyki

nie ma to jak wyrafinowany żart;) liii ktos napisał, że moj kolxzyk jest blee. wiec odpowiadam, skoro ten jeden jest ble, to przy spotkaniu z wami musiaałabym miec bluzke koniecznie z dlugim rekawem i kominiarke;)

Gość llliii
to chyba cos z prawdy w tym jest co ja ci napiasalam w komentarzach skoro sama twierdzisz ze wiekszosc z nas by ie na zywo gorzej odebralo nie...

Gość llliii
tez jestem troche nieugieta..stoje murem w swoich pogladach,,tak jak ty ale znam sie na tym co robie i wiem co mowie..oczy masz mega wyraziste po co sie tak szpecisz niepotrzebnie hmm.

Gość llliii
musisz chyba wziasc urlop i do mnie na metamorfoze przyleciec,,hehe

Ludzie do dzis dziwnie reaguja na kolczyki w roznych miejscach, bo tylko o nich mowilam, a Ty probujesz na sile mi jakies slowa wcisnac. I szpece sie wg Ciebie, a to mi akurat nie przeszkadza, sobie sie podobam

Gość llliii
nic ci nie wciskam..sama powiedzialas ze wiekszosc z nas by twojego wygladu nie zniosla..cos w tym musi byc

llliii wziąć , nie wziąść. nie potrzebuje metamorfozy. czyzbys była kosmetyczka? moze fryzjerka? prestizowo. w takim razie wyobrażam sobie już Ciebie:)

Gość llliii
nie kochana blad ani fryzjerka ani kosmetyczka..uwielbiam jednak chodzic do fryzjera i do kosmetyczki,,,wrecz KOCHAMMM

czyli mam do czynienia jednak z pustym łbem. wartościowy człowiek kocha co innego. i inne ma ''pasje'' w takim razie tak czy srak zadnej rady do serca sobie nie wezme, dzieki za uswiadomienie

Gość wogóle hahahahahaah
i ona podobna ma chlopaka i mieszka z nim, masakra, jakis desperat

nie podobno, a mam faceta i tak mieszkam z nim. ale dziwne, niewiarygodne wrecz

Gość llliii
mam pasje i to nie jedna..ktorej totalnie sie oddaje..co zlego jest w tym ze kocham pieknie wygladac,,jedno drugiego nie wyklucza

Gość znalazła sie ta co ma super pa
sję :D Siedzenie na kafe i cotygodniowy melanżyk z noxią :D :D :D :D

Gość llliii
mam byc taka jak ty i miec pasje a wygladac jak pol dupy zza krzaka..oj ne ne hehe

no piękna nie jest, ale tak szczerze jeśli sama sobie się podoba to gdzie problem? Brwi bym zmieniła, moim zdaniem szpecą.

Gość llliii
kocham pieknie wygladac co w tym zlego

lliii nie zaczynaj z inwektywami, bo widac, ze Ci docielam. orange, tak bardzo lubie czasem isc sobie do fajnej knajpy i pogadac z bliskimi znajomymi:) a na kafe moge sobie dlugo siedziec, bo pracuje przy komputerze;)

Gość llliii
i kocham jezdzic do mamy na pyszne pierogi..tez jestem pusta wedlug szanownej miss

Gość llliii
fajna praca..odezwala sie milosniczka pasji wolna niezalezna dobra dobra..trafila kosa na kamien..nie czuje sie urazona przez ciebie..wiem ze jestem wartosciowa osoba..i z zalu ci nie cisne..wybacz

Gość llliii
ale koniec koncow to mialas jaja takie zdjecia udostepnic..to chyba sprawia ze w jakims stopniu cie szanuje

Nie kumam tego co piszecie. Piękno to pojęcie względne. Oczywiście gdy się kogoś nie zna to pierwsze co to zwracamy uwagę na wygląd. Ale gdy już tego kogoś poznamy, nieraz okazuje się tak fajną osobą, że w ogóle nie zwraca się uwagi na to jak wygląda, bo jest piękny w środku.

Gość llliii
nie wiem wlasnie..chwala im za to ze sa

tak, prace mam fajna, bo w każdej chwili mogę ja przerwac, iść na zakupy czy chocby obiad zrobić i zasiąść do niej nawet w nocy. nie trzyma mnie grafik godzin;) co prestizowego? to było z ironia, ale do niej. srednio madra ona jest, skoro jest kosmetyczka, czy fryzjerka i ''kocha dobrze wygladac i marnowac czas siedzac na fotelu i patrzac jak jej paznokcie maluja

Gość jhgfgh
''kocham pieknie wygladac'' ACHA. glupiutka jestes" głupią dzidą to ty kciukiem jesteś skoro w tym sformułowaniu widzisz coś głupiego 🖐️

kciukiem, przesadzasz trochę. Ja też lubie chodzić do kosmetyczki, pojęcie "straty czasu" to sprawa wzgledna :) Rzeczywiscie "Kocham dobrze wyglądać" brzmi infantylnie, się zgodzę. Ale nie deprecjonuj ludzi tylko dlatego, ze są fryzjerkami albo kosmetyczkami- zawód jak każdy inny i już.