Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

to tylko ukazuje jak ludzie wiele przywiazuja do wygladu i nie postrzegaja rzeczy wazniejszych.

Gość llliii
wiadomo ze tak..ale kobietka chciala obiektywnej oceny wiec ja dostala

Gość llliii
nie no pewnie..lepiej sie zaniedbac i wydladac w mlodosci o 20 lat starzej..BRAWOOOO

Gość pśp unlogged
typ urody a'la młody frankensztajn :classic_cool:

nie no pewnie..lepiej sie zaniedbac i wydladac w mlodosci o 20 lat starzej..BRAWOOOO mogłybysmy pogadac , gdybyś pokazała to swoje ''piekno'' ale obawiam się, że nie byłoby samych 10/10 nie wygladam starzej, a inaczej. wybacz, dla Ciebie moda widocznie jest wyznacznikiem piekna, dla mnie moda , to bzdura.

''kocham pieknie wygladac'' ACHA. glupiutka jestes matko ale debil z ciebie... przeciez nikt nie twierdzi, ze ona TYLKO to ma w glowie... mysl czasem, to naprawde nie boli, wiesz?

można przywiazywać wage i do wyglądu i do ważnych rzeczy kciukiem, naprawdę/ Nie trzeba byc zaniedbanym, żeby mysleć o rzeczach ważnych. Nie piszę, ze Ty jesteś zaniedbana- masz nietypową urodę, mnie sie nie podobasz. I dziwnie reagujesz na krytykę- umieszczajac swoje zdjecia w necie musisz byc na nia przygotowana.

nie wygladam starzej, a inaczej taaa, sa sprawni inaczej a ty jestes piekna inaczej. zdecydowanie

mireczkowataa nic do tych zawodów nie mam, ale to dobrze nazwałaś. delikatnie mowiac infantylne. Od razu widze przesadnie wypacykowana lalke, ktora mi macha certyfikatem z 2letniej szkoly pieknosci mowiac jak to kocha byc pieeeekna. dodajac jeszcze do tego te wszystkiej jej posty... i wychodzi co wychodzi.

Gość llliii
Ja nie widze nic zlego w tym ze uwielbiam piekny zapach moich wlosow gdy wyjde od fryzjera czy jak podaje komus reke to mam zadbane paznokcie elegancki i schludny wyglad to jest to a nie jak stara baba ktora straszy wygladem

Gość sdfghjfds
tak, jak ktoś lubi po prostu o siebie zadbać i chce jak najdłużej wyglądać młodo to napewno jest pustakiem, co za ograniczone dziewcze, popis kciukowej "wiedzy i iyntelygencji" jak zwykle

Gość dsdssdfdfffgfg
nie chce byc zlosliwa ale czesto tak jest, ze brzydkie dziewczyny mieszkają ze swoimi facetami i godzą sie bym ich ruchadlami bo inaczej nikt by ich po prostu nie zechcial... bez urazy

Gość dsdssdfdfffgfg
ale jak taki pozna jakąś ladną laskę to na bank zostawi swoje brzydkie ruchadlo...

A mnie naprawdę przeraża, że większość z Was patrzy na wygląd. Oczywiście każdy dba o wygląd na ile to uzna za stosowne, ale wyrażanie opinii o kimś, jakim jest człowiekiem na podstawie wyglądu? Przyznajcie sami, że to trochę dziwne.

powaliło Was ludzie?? Pusci jesteście jeśli uważacie, ze tylko piekne dziewczyny maja kochających facetów! W ogóle co to za tekst? No zeby kochać zapach własnych włosów to trzeba mieć troche pod kopułką :) Ale Ty kciukiem znowu gniesz w druga stronę!

lllii widzisz, jak pokazujesz, że Cie uraziłam? tez jestem zadbana. bardzo. mam świra , nienawidze smrodu, niemytych włosów czy obzartych paznokci. Ale to, że nie mam ulizanych wlosow nie oznacza, ze jestem niezadbana, co najwidoczniej do Ciebie nie dociera. Włosy mam zdrowe, codziennie umyte, bez odrostow, tyle, ze bardziej napuszone, zatem.. cicho juz badz.:) Tak, niedlugo mnie rzuci. szkoda, ze on nie pozwala mi sie uczesac '' po ludzku'' uwielbia moje kolczyki i sam kupuje mi farbe do wlosow.:)

Gość llliii
Ja nie widze nic zlego w tym ze uwielbiam piekny zapach moich wlosow gdy wyjde od fryzjera czy jak podaje komus reke to mam zadbane paznokcie elegancki i schludny wyglad to jest to a nie jak stara baba ktora straszy wygladem

z tym, ze ty, kciukiem, wygladasz na zaniedbana, przez te wlosy wlasnie. bo jest roznica miedzy artystycznym nieladem a kotlunami...

mireczkowataa nie jestem pedantka, zeby mnie zle nie zrozumiano, mam takie wlosy, ze musze je umyc codziennie, bo nastepnego sa przy glowie juz jakies takie.. no ze sklonnoscia do przetluszczania.

zgaga, myslalam ,ze krecone wlosy same w sobie wygladaja jak artystyczny nielad.

coz, o krecone wlosy trzeba szczegolnie dbac bo potem to wlasnie tak wychodzi, ze wygladaja jak kilka dni nie czesane

Gość llliii
mylisz pojecia..uwielbiam wszystko co swierze ladne i zadbane..ty raczej taka nie jestes..nie oszukujmy sie..co nie znaczy ze nie jestes wartosniowa..nie cisne ci bo nie mam serca tego robic..

Gość llliii
fakt faktem gdy na ciebie patrze to jestes NIEDOMYTA HEHE

llliii fakt faktem gdy na ciebie patrze to jestes NIEDOMYTA HEHE tez mam takie wrazenie. ale ona zaraz zapyta "gdzie widzisz jakies smugi?" :-D

Gość llliii
I zdania nie zmienie ni chu chu

kciukiem skoro masz krecone wlosy to po co je prostujesz, czy co tam z nimi robisz? wystarczy pianka, czochru czochru i juz jest krecony nielad na glowie