Gość zagubiona2222 Napisano Listopad 7, 2012 Kiedyś było coś między mną a Panem Ł. ktory jest bratem mojego męza Pana D. Ale to minelo i zwiazałam sie z panem D na dobre bo mamy dziecko i ślub cywilny. Jednakże od jakiegos dluzeszego czasu miedzy mna a panem D sie nie uklada. A ja wiem że czuje coś do jego brata czyli pana Ł. i zawsze cos czulam jednakze on wolal sie zwiazac z inna. Po jakimś czasie Pan Ł oznajmil mi ze zaluje ze nie jest jednak ze mna i ze tak wszystko wyszlo. Ostatnio byla u nas parapetowka i pan Ł oznajmil przy wszystkich znajomych (troche wypil) ze mnie kocha, a pozniej dodal ze zartuje.. wiec nie wiem jak mam do tej sytuacji podejsc wgl. Moja znajoma mi powiedziala na drugi dzien po imprezie ze jak patrzyłana Pana Ł to miala wrazenie jaby chcial sie na mnie rzucić z pożądaniem. Do tego moj mąż Pan D wczoraj zapytał sie mnie czy go Kocham a ja wprost ze nie wiem.. w sumie bardzo mnie skrzywdzil ostatnimi czasy.. ale to za dlugo by opowiadac i chyba jednak juz na serio nic do niego nie czuje. Ciagle mysle o tym wszystkim i nie wiem co robic. Zosatwić męza i rpbowac zwiazac sie z panem Ł?? Bo przeciez nie mozna byc z kims na sile. A moze zostawic meza i zyc samej z dzieckiem?? Czy trwac na sile w tym zwiazku bez uczucia z mojej strony?? Doradzcie mi cos prosze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach