Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DośćMłodaŻona

dziewczyny polećcie tanie ale dobre perfumy

Polecane posty

Gość DośćMłodaŻona

w sensie takie do 50 zł,które ładnie pachną ale też trwale,wiem,że czasem są takie nawet lepsze od bardzo drogich.

Gość asecurella555
ja osobiscie uzywam pleyboya tych rozowych w roosmanie ida chyba po 48 zl swietne sa

z tanich to ja kupuję niebieskiego adidasa. woda perfumowana jakieś 20zł, te droższe chyba koło 50, już nie pamiętam

Gość DośćMłodaŻona
miałam playboy vip ale wg mnie pachniał max pół godziny,chodzi mi by trwałe były.

Gość avenue5th
avon: little black dress, perceive te kiedys mialam i nie ulatnialy sie tak szybko. oriflame: giordani srebrne i zlote troche trwalsze od avon ale i drozsze, kosztuja okolo 80zl

Gość no to ci powiem a co
avon rare pearls w promocji nawet po 30zl sa, na necie jakies 40 pare z przesylka.na mnie trzymaja sie bardzo dlugo. playboya nie czulam po godzinie.

Gość asecurella555
u mnie pleyboy trzyma sie dosc dlugo, podobo perfumy na kazdej kobiecie pachna inaczej:)

Gość znowu udzielaja sie osoby
jak lubisz zapach wanilii to z Yves rocher woda toaletowa waniliowa z serii chyba plaisirs nature czy jakos tak jest meeeeega trwala

Gość DośćMłodaŻona
zgaga ja tez jestem wybredna dość ale mam sporo zapachów ,które mi się podobają ale niestety są na godzinie,na pół,a chodzi mi o takie choćby na 8 godzin pracy.Bardzo lubie hugo bossa niebieskiego voman czy coś takiego,miałam go 2 razy,kosztuje 139 zł ale trwały nie jest,niestety taka cena a pachnie krótko,zapach za to idealny dla mnie,precive czy coś takiego z avonu też super ale też mało trwałe.

Gość jak sie posmarujesz tam gdzie
chcesz psiknac wazeliną najpierw to dluzej ci bedzie trzymac

ladne i trwale sa zapachy Yves Rocher (ale nie Plaisirs Nature ani Fracheur Vgtale) choc moze nie sa tanie ale warto

Gość NIE MA TANICH I DOBRYCH
NP TAKA LACOSTA JAK JA SIE PSIKNE TO NASTEPNEGO DNIA TEZ CZUJE,TO SAMO MAM Z ORGANZA

Gość jak sie posmarujesz tam gdzie
nie wierze w to ze za trwalosc bulisz. psiknij sie pierwszym z brzegu helen darcy z rossmanna za 17 zl za 100 ml, pachnie 2 dni

Gość znow zaczynam nauke
Heidi Klum SHINE w rossmann ok 50zl, naprawde ladnie pachnie.

Gość DośćMłodaŻona
ok,sprawdzę tą Helen Darcy

Jeśli chcesz przedłużyć zapach swojego perfum to spryskaj przeguby dłoni, wewnętrzne strony łokci i za uszami. Przed użyciem perfum posmaruj miejsca, w które będziesz aplikować perfum zwykłym kremem Nivea :) Dzięki temu będziesz mogła wybrać perfum po zapachu, a nie trwałości :) Pozdrawiam.

Gość ulalalalalalallalalalalaa
ale przecież człowiek na sobie nie czuje perfum, nieraz mi ktoś mówi, że ładnie pachnę- a ja nic nie czuję zapach perfum uaktywnia się i trwa pod wpływem ciepła ciała, stopniowo rozwija swoje nuty (głowy, serca i czegoś tam jeszcze) na ubraniach ( w sumie nie pojmuję jak można perfumować ciuchy) zachowuje się inaczej jeśli przez pół dnia czujecie swój zapach to znaczy, że dla otoczenia jesteście nie do zniesienia

Gość grenpic
Woda toaletowa EAU DE TOILETTE HB - zapach męski, ale najlepszy z tych jakich szukałam. Oczywiście to w roli prezentu. Płaciłam 69 złotych, kosmetyk na naturalnych składnikach -zapach jest szczególny, zupełnie inny aromat, niż wszystkie inne, dlatego - polecam.

- pur blanca biala i blush, - playboy vip - umbro różowe lub niebieskie ale nie wiem czy sa dostępne w polsce - elite coty nie za bardzo

Gość gość
Ja tam lubię odpowiedniki F M . Tanie, a jakość super, z małymi wyjątkami. Kryzys jest ;)

Gość gość
jak się psiknę tą wanilią z upraw bio to siostra pyta się mnie co tak śmierdzi? pozostałym osobą kojarzy się z ciastem

Gość gość
najsłodsze perfumy Bi es Paradiso. ;* cena do ok, 20 zł (wiem taniocha, ale zakochałam się w tym zapachu)

Gość gość
puma sync dzisiaj bylam w rossmanie i tam 49 ,99 ale bardzo mi sie spodobaly chyba sama kupie ,bo prysnelam i dosc długo sie trzymaja :)

Gość gość
może jeszcze ktoś coś podpowie;dla jasnowłosej 40-latki,tylko niezbyt słodkie:Praczej jakaś limonka,grejpfrut,morska bryza....do 150zł.

Witam, proponuję tańsze odpowiedniki drogich perfum, do 50 zl. Zazwyczaj trwałość zależy od skóry człowieka, od temperatury, od pory roku, gdy jest gorąco perfumy szybciej parują. Mam możliwość zamówienia tychże perfum po tańszej cenie. Jestem dystrybutorem FM Group, mogę każdemu z osobna doradzić coś odpowiedniego :) Jestem z okolic Gdańska, mogę nawet spotkać się i zaprezentować próbki do powąchania. Możesz również zarejestrować się na mojej stronie www.pieknoiuroda-fm.pl i skorzystać na tym jeszcze lepiej, czyli zarabiać :)