Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DośćMłodaŻona

dziewczyny polećcie tanie ale dobre perfumy

Polecane posty

Gość gość
No ,ja do Gdańska to mam daleeeeeeeeeeko:Oa dystrybucja perfum,to raczej nie dla mnie dlatego,że jestem raczej domatorką:)

Gość gość
Przeczytałam ,że chodzi o dystrybucję w sieci:Pto zupełnie odpada!

Gość gość
a dlaczego nie zarabiasz na rodzinie?chociaż trochę?

nieraz są to symboliczne 3 zl, zależy. W sumie spora część mojej rodziny również w tym działa i zarabia sama dla siebie z czego również ja mam zysk, często większy niż marża :) www.pieknoiuroda-fm.pl

Gość gość
Ty wyżej uważaj , bo ja lubię Avon celebre zapach nie drogi i długo utrzymujacy sie .I jestem z Warszawy :)Tu sie urodziłam i wychowałam a zresztą co masz do dziewczyn ze wsi taka nie jedna jest bogatsza i uzywa drogich perfum niz takie z wiekszego miasta .Jak mnie w******ja takie p***y jak ty

Gość gość
I widac że szkołe to chyba szerokim łukiem omijałaś , co to za słowa ajvonm plejboy nawet napisac poprawnie nie umiesz nazw swoich perfum żenada ha ha ha

no właśnie, trochę szacunku, ja osobiście nie używam avonu ale nikogo nie obrażam, stosuję tylko kosmetyki i perfumy FM, z czego jestem zadowolona :) aha i mieszkam na wsi.

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373
wkradł sie chochlik ,ostatnie zdanie to "plejboj rock jest c*****y " -a nie adidas.,coc adidas friuty rythm tez jak bazarowy chlam. hahahaha,mowisz serio? ajvon celebre??? u mnie tego smierdzielstwa uzywają stare babki do kosciola,albo do lekarza...jepbie na cały korytarz.. Mocny duszący i taki taaaaani.:O

Gość gość
A ja uzywalam przez dluzszy czas tanich perfum enthusiasmo od Fabio Verso - do kupienia w drogerii Natura. Swieze i jednoczesnie slodkie, a do tego trwale! Wszyscy znajomi chwalili i pytali, co to za perfumy, az mi glupio bylo przyznac, ze to taniochy z Natury za 18 zl hahahaha. Zapach mi sie troche znudzil ostatnio (uzwyalam ich ponad rok) i uzywam teraz innych tak na codzien, ale do tych enthusiasmo chetnie wracam. I uwazam, ze sa milion razy lepsze i przede wszystkim trwalsze nawet od tych perfum za stowe i wiecej, ktore rowniez mialam okazje przetestowac. Po prostu trzeba szukac i trafic na te dobre :) a cena nie zawsze idzie w parze z jakoscia jak widac :)

Gość gość
A od kiedy Avon Celebre to duszący zapach , pierwszy raz sie spotykam z taka opinia może masz węćh z*****y i wszystko ci smierdzi .Myj czesciej zęby może ci sie zmieni bo jak narazie jak sie odzywasz to capi na kilometr , paniusiu za 5 zł :P

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak dobre i tanie perfumy. Za 50 zł można jedynie miniaturę kupić :)

Gość gość
Owszem masz racje , nie kążdego stac kupowac perfumy orginalne , ale nikt nikogo nie powinien obrażąć .Bo to świadczy o niskim poziomie danego człowieka a to że ktos ma kase nie znaczy ze jest lepszy od innych

Gość gość
A ja lubię CELEBRE !!! i jakoś nie wyczuwam ich u starych babć , stara babcia na leki nie ma by wykupic a Ty o perfumach opowiadasz ochłoń .I nie pisz bzdur a nawet jak mają , to zapach na każdym inaczej pachnie

Gość gość
Witam a ja polecam bardzo dobre odpowiedniki perfum których sama uzywam i zawsze dostaję pochwały ze ,ładnie pachne czyli muszą być trwałe Jeśli któraś z was chciałaby namiary na sklep online zapraszam agatazbek@gmail.com

Polecam wam nową markę perfum Livioon. Mają świetne odpowiedniki perfum w bardzo atrakcyjnych cenach: 1 Armani Code Femme 34,90 zł 2 Armani Acqua di Gioa 34,90 zł 3 Armani Si 55,00 zł 4 Bvlgari Jasmin Noir 77,90 zł 5 Burberry The Beat 34,90 zł 6 Burrbery Brit 3 4,90 zł 7 Cacharel Amor Amor 3 4,90 zł 8 Calvin Klein Euphoria 3 4,90 zł 9 Calvin Klein One 5 5,00 zł 10 Calvin Klein Sheer Beauty 3 4,90 zł 11 Calvin Klein Downtown 34,90 zł 12 Chanel Nr.5 34,90 zł 13 Chanel Coco Madmoselle 34,90 zł 14 Chanel Chance 55,00 zł 15 Chanel Allure 4 9,90 zł 16 Chanel Coco Noir 77,90 zł 17 Chloe Chloe 55,00 zł 18 Diesel Loverdose Tattoo 34,90 zł 19 Dior J'adore 34,90 zł 20 Dior Hypnotic Poison 49,90 zł 21 Dior Addict 34,90 zł 22 Dior Miss Dior Cherie 34,90 zł 23 Dior Addict Eau Fraiche 49,90 zł 24 DKNY Be Delicious 55,00 zł 25 Dolce & Gabbana Light Blue 77,90 zł 26 Dolce & Gabbana Desire the One 34,90 zł 27 Dolce & Gabbana Pour Femme 55,00 zł 28 Elie Saab Le Parfum 89,90 zł 29 Estée Lauder Pleasures 34,90 zł 30 Givenchy Very Irresistible 77,90 zł 31 Givenchy Ange ou Demon 8 9,90 zł 32 Gucci Guilty Women 3 4,90 zł 33 Chanel Chance Eau Tendre 3 4,90 zł 34 Gucci Premlere 7 7,90 zł 35 Guerlain Shalimar 8 9,90 zł 36 Hugo Boss Orange Woman 34,90 zł 37 Hugo Boss Nuit Pour Femme 34,90 zł 38 Hugo Boss Deep Red 55,00 zł 39 Hugo Boss Jour Pour Femme 49,90 zł 40 Hugo Boss Boss Women 3 4,90 zł 41 Issey Miyake L'Eau d'Issey 77,90 zł 42 Jimmy Choo Jimmy Choo 34,90 zł 43 Kenzo Flower by Kenzo 49,90 zł 44 Lacoste Pour Femme 34,90 zł 45 Lancome Miracle 34,90 zł 46 Lancome La vie est belle 55,00 zł 47 Lancome Tresor Midnight Rose 34,90 zł 48 Lancome Hypnose 34,90 zł 49 Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for her 77,90 zł 50 Nina Ricci Nina 77,90 zł 51 Nina Ricci Ricci Ricci 34,90 zł 52 Paco Rabbane Lady Million 77,90 zł 53 Paco Rabbane Black XS 34,90 zł 54 Prada Candy 49,90 zł 55 Roberto Cavalli Cavall Just Women 49,90 zł 56 Salvatore FerragamoSignorina 49,90 zł 57 Tommy Hilfiger Peach Blossom 3 4,90zł 58 Thierry Mugler Angel 34,90 zł 59 Thierry Mugler Alien 55,00 zł 60 Valentino Valentina 34,90 zł 61 Versace Bright Cristal 34,90 zł 62 Lacoste Eau de Lacoste 77,90 zł 63 Versace Versense 49,90 zł 64 Viktor & Rolf Flowerbomb 5 5,00 zł 65 Yves Saint Laurent Manifesto 34,90 zł 66 Yves Saint Laurent Parisienne 49,90 zł 67 Armani Acqua di Gio 34,90 zł 68 Armani Armani Code Homme 59,80 zł 69 Ralph Laurent Polo Blue 34,90 zł 70 Chanel Platinium Egoist 59,80 zł 71 Calvin Klein Free Man 34,90 zł 72 Carolina Herrera 212 for Men 34,90 zł 73 Chanel Blue de Chanel 59,80 zł 74 Chanel Allure Homme Sport 34,90 zł 75 Chanel Allure Homme 59,80 zł 76 Davidoff Cool Water for Men 75,70 zł 77 Mont Blanc Legend 59,80 zł 78 Diesel Fuel for Life for Him 34,90 zł 79 Diesel Only the Brave 59,80 zł 80 Dior Fahrenheit 34,90 zł 81 Dior Eau Sauvage 75,70 zł 82 Dolce & Gabbana The One for Men 59,80 zł 83 Dior Home Sport 34,90 zł 84 Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme 34,90 zł 85 Gucci Guilty pour Homme 59,80 zł 86 Hermes Terre d Hermes 75,70 zł 87 Hugo Boss Hugo Men 59,80 zł 88 Hugo Boss Boss Bottled 75,70 zł 89 Hugo Boss Hugo Red 34,90 zł 90 Hugo Boss Boss Bottled Night 34,90 zł 91 Jean Paul Gaultier Le Mâle 34,90 zł 92 Lacoste Pour Home 59,80 zł 93 Paco Rabanne 1 Million 59,80 zł 94 Paco Rabanne Invictus 34,90 zł 95 Prada Luna Rossa 34,90 zł 96 Yves Saint Laurent L Homme YSL 59,80 zł 97 Versace Eros 59,80 zł 98 Hugo Boss Hugo Energise 34,90 zł

Gość selena1212
Witaj! Mam dobre doświadczenia z perfumerią ze strony www.moodscentbar.com . Kupuję tutaj zawsze prezenty dla bliskich. Ostatnio mężowi zamówiłam super zapach. Teraz szukam czegoś dla przyjaciółki. Jest z czego wybierać, same najlepsze marki świata w jednym miejscu!

Gość annamaria22
Dostałam kilka próbek perfum z firmy PA Paris Avenue , piękne zapachy, szczerze polecam.

Gość gość
Może na allinside.pl jakieś znajdziesz tanio? Kosmetyki stamtąd są bardzo dobre, mam i mogę polecić ;)

Gość edziq
Ja polecam Perfumerię NENESS :) www.neness.pl Zapachy są bardzo intensywne i długotrwałe. Tylko 12zł za 22ml ! <3 Ponad 170 zapachów ! Wszystkie szczegóły na stronie.

Gość gość
Hejka kochana. Ja osobiście ze swojej strony mogę polecić ci te perfumy http://www.neness.pl

Gość gość
Niedawno kupiłam esencję perfum Angel Oud w sklepie www.esencjaperfum.pl i zapłaciłam tylko 49 zł. Zapach jest naprawdę piękny, do tego bardzo długo utrzymuje się na skórze, a na ubraniu czuć go nawet przez 7 dni. Naprawdę polecam Ci ten sklep. W ofercie znajdziesz odpowiedniki najbardziej znanych perfum świata.

Gość gość
Spróbujcie np. wody Herbal Garden, jest genialna - akurat w moim przypadku trwałość zapachu była tutaj duzo większa niż przy większośc***erfum jakie miałam. Podejrzewam, że chodzi o skład, przygotowanie, ale o tym nie mam już większego pojęcia.

Gość gość
Np. świetnym zapachem jest Herbal Garden, ale przecież wiadomo, że każdemu podchodzą totalnie inne klimaty. Tutaj mandarynka, limonka - to mój kierunek. A że zapachy rzeczywiście trwałe, to je chętnie kupuję. Nawet perfumy nie dawały mi takiego efektu zapachowego.

Gość gość
zapachowiec.pl ja tu kupuję te tanie ale dobre jakościowo perfumy :) szczególnie od nich lubię Rush 2. Możesz przejść się do jakiejś perfumerii wybrać zapach i później zamówić tam a naprawdę nie poczujesz żadnej różnicy :)

Szeroki wybór, niskie ceny, atrakcyjne, trwałe zapachy na www.goia.pl Warto zakupić tam perfumy, polecam

Gość olga888
Podpinam się pod wcześniejszym postem. Również lubię stronę www. zapachowiec.pl Prawdziwe perfumy, a nie wody toaletowe w korzystnych cenach.