Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małógorzata_R

STARA MIŁOŚĆ NIE RDZEWIEJE ? PRAWDA !

Polecane posty

Gość Małógorzata_R

Jakieś 9 lat temu byłam z jednym chłopakiem z którym zerwałam nawet nie wiem z jakiego powodu,po prostu nie pamiętam dlaczego.On prosił żebyśmy nadal byli razem jednak ja byłam nieugięta.Przez okres studiów nie poznałam nikogo ciekawego ale dopiero jak zaczęłam pracować i wyprowadziłam się z rodzinnego domu poznałam obecnego męża z którym po kilku miesiącach wpadłam i musiałam się ochajtać.Szczerze to wyszłam za niego z rozsądku a nie z miłości.Mąż ma 32 lata,pracuje dorywczo,nie interesuje się rodziną a interesują go tylko wyjazdy na mecze z kolegami popijawy i nic więcej.Do tego od czasu co czasu jest zatrzymywany przez policję za różne wykroczenia.Ostatnio przeglądałam nk i znalazłam swojego byłego chłopaka.Jest bardzo przystojny,skończył studia inżynierskie i jest jeszcze wolny.Napisałam do niego kilka słów,on mi odpisał i spotkaliśmy się na kawie.Przegadaliśmy kilka godzin jak starzy znajomi.Powiedział że bardzo mu się podobam i chciałby się ze mną związać na poważnie.Powiedziałam mu że jestem po rozwodzie i zastanowię się nad tym.Ale to chyba formalność i teraz muszę jak najszybciej złożyć pozew o rozwód.

Gość nie jestem stewardessa
mało że rdzewieje to jeszcze sie rozsypuje w proch

Gość dorisss80
Rzadko bo rzadko ale czasem nie rdzewieje :)