Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilk z lasu bez kapturka

ból miednicy od 3 miesiąca ciąży

Polecane posty

dzień dobry chciałabym zapytać o ból miednicy - mnie boli od miesiąca, zaczęło się w 3 miesiącu wiem, że miednica się poszerza, ale już na tym etapie ciąży? mam szerokie biodra, prawie 100 cm w obwodzie, 65 cm w talii i jestem chuda boli mnie non stop, jak usiądę, to mam problem ze wstaniem

moja znajoma tak miała. A w 6 miesiącu wstać nie mogła czasem potrzebowała by ją mąż za rękę podciągnął. Mowila wtedy ze jej się "macica zastała". połamana chodziła od początku co przez niektorych było odbierane jako " dopiero w ciazy a juz wielce ciezarna.."

nikogo nie bolały 4 litery?

o choroba, myślałam, że to może minie dziękuję za wpis

wiesz, każda kobieta przechodzi ciąże nieco inaczej. Jedna jest połamana, innej przejdzie a jeszcze inna nie odczuwa dolegliwosci. Każdy organizm jest jedyny i unikatowy ;) Twoja macica się rozciąga, mogą Cię boleć gnaty, ale myślę że moze w koncu ból minie nie martw się na zapas.

Gość gosc M.
witam:) dziewczyny ja mam to samo:/ jestem w 16 tyg. ciązy i pupa tak mnie pobolewa że ho ho:/...to takie dziwne uczucie..jakby bolało albo kręciło. troszke się niepokoiłam(ponieważ I ciąże poroniłam) ale jak tak poklikałam po necie to podobno normalne w ciązy:) wizytę u swojego gin. mam dopiero za 2 tyg. i mam nadzieję ze może lekarz bedzie w stanie cos na to zaradzić..moze jakies cwiczenia itp. a moze któras z was ma na te dziwne bóle jakies sposoby?

Gość ja mam bóle
krzyża promieniujące czasami na pośladek i wtedy jest ból podobny jak przy bolesnych zastrzykach. Czasami jak mnie krzyże rozbolą to czuję że muszę usiąść. I wtedy jak tak siadałam na kwadrans to myślałam że ból zaraz przejdzie i po kwadransie usiłowałam wstać a tu nagle się okazywało że ból jeszcze gorszy się zrobił, taki że już wstać nie mogłam. I wtedy musiałam się położyć i dopiero po godzinie, czy dwóch leżenia ten ból przechodził.

bolało tak , że nawet leżenie czasem sprawiało ból... ile ja się opłakałam...