Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trruuuulovvv

Problem Allegro - POMOCY!!!

Polecane posty

Gość trruuuulovvv

Interesowało mnie kupno laptopa na RATY, jednak coś pokiełbasiłam w tym wszystkim i wyszło "Kup teraz" za pobraniem pocztowym. Chciałam to edytować, jednak nie było nigdzie takiej opcji. Na marginesie... zauważyłam także komunikat: "Możesz kupić na raty do kwoty 20 000,00 zł, a bez sprawdzania dochodu do 3 000,00 zł " Laptop ma wartość 1000 zł. Jednak okazało się, że muszę wysłać wyciągi z konta :o więc czuje się wprowadzona w błąd. Napisałam do Sprzedawcy: 1 mail , 06.11 ok 10:30 ( tuż po fatalnej pomyłce) : "Chciałam kupić laptopa na raty, jednak się pomyliłam, proszę napisać mi jak mogłabym to zmienić " (coś w tym stylu...) Zero odpowiedzi ... 2mail, 06.11 ok. 14:00: "Rozmyślam się, proszę nie wysyłać sprzętu, oczywiście pokryje koszta prowizji allegro... " Zero odpowiedzi ... Zero podanego numeru telefonu w zakładce o mnie. Dzwonię na dwa numery znalezione na Internecie. Cisza... durnowata muzyczka w tle. 3 mail od nich wysłany z automatu, dzisiaj ok 13:00 - "Paczkę wysłano" Co teraz powinnam zrobić? :( Niech mi ktoś doradzi, czy poniosę jakieś konsekwencje? Czy muszę przyjmować sprzęt? PROSZĘ O POMOC!!!

Litości :o przecież dopiero co odpowiadałam w identycznym temacie :o po co zakładasz drugi???

Gość trruuuulovvv
nie mogę go znalezc :(