Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mośka

ciąża

Polecane posty

Gość Mośka

cześć ,kochałam się z moim chłopakiem bez prezerwatywy ,nie był to długi stosunek ,gdy miało dojść do wytrysku on wyjmował penisa i szło na brzuch ,jednak czytałam że bez wytrysku też można zajść w ciąże..od 3 dni mam wieczorne mdłości i wrażenie że moje piersi się powiększyły lecz nie wiem czy to moze byc ciaza ,dodam ze za tydzien mam miec okres

Gość Pomarańczowaaa
a kiedy to bylo? wiesz czesto sie tak zdarza ze dziewczyna zachodzi w ciaze mimo ze nie bylo wytrysku.. aczkolwiek male sa szanse i to tez zalezy w ktorym dniu cyklu to robisz

Gość Mośka
kochaliśmy się tak około 3 razy było to prawie 2 tygodnie temu ,obliczalam sobie dni plodne i owulacje i wychodzilo ze w tym czasie to tez robilismy ;(( boje sie ze moge byc w ciazy ,

Gość Mośka
zastanawiam sie czy moje wieczorne mdłości i zdaje mi sie powiekszone piersi moga byc powodem zblizajacej sie miesiaczki ,jednak ma ona byc dopiero za tydzien ?

Gość Pomarańczowaaa
kurde. no to troche głupio. Pamietaj testów nie rób wczesniej niz po terminie okresu i najlepiej zrobic bete hcg jak cos. ale nie stresuj sie zbytnio slyszalam ze stosunek w czasie owulacji to 30% na dziecko tylko!

Gość Mośka
cięzko sie nie stresowac ,mam 16 lat ;

Gość Pomarańczowaaa
wieem, mysle ze jednak powinnas sie zabezpieczac a nie bezmyslne wspolzyc szczegolnie w tym wieku.. ale Ty to napewno dobrze wiesz. Narazie nic sie nie da zrobic ale nie panikuj bo moze ci sie okres spoznic i wtedy bedziesz sobie wmawiac.

Mośka, w Twoim wieku obliczanie dni płodnych nie jest dobre - może długo miesiączkujesz, ale owulacja zawsze jeszcze potrafi zaskoczyć. Pomyśl o innym rozwiązaniu. Możliwe, że to przez PMS. Trzymam kciuki i... Myśl następnym razem :)

Gość Mośka
wiem zawsze sie zabezpieczalismy ale tym razem nas ponioslo ,caly czas o tym mysle i sie strasznie boje ,czy te moje objawy moga byc spowodowane okresem?? no bo on ma byc dopiero za tydzien

Gość Mośka
no wiem ,bardzo żaluje że tak się wydarzyło ,ale czy duza jest ta mozliwosc zebym zaszla w ciaze chociaz nie doszedl chlopak we mnie?

Gość Mośka
jeju no :(((

Rozumiem Twój strach, czasem tez tak panikuję, a stosuję tabletki. Jednak... Trzeba myśleć. Ile czasu minęło od stosunku? (nie chce mi się wracać :P)

Gość RANYJULA
No tak z 10 dni

Gość Mośka
No 10 dni :)

Idź może na betę, prywatnie (20-30 zł). To rozwieje wątpliwości. Do prywatnej przychodni możesz iść nawet jutro rano przed lekcjami.

Gość Pomarańczowaaa
hmm poczekaj jeszcze tydzien i zrób bete i spokój będzie. Nastepnym razem nie pozwól żeby Cię poniosło :)

Gość Mośka
tak tylko ja mam 16 lat ;( głupio mi tak iść po za tym nie mam teraz kasy dlatego che sie dowiedziec tu cos o tym

Gość Mośka
wiem że mam problem ale chce wierzyc ze nie jestem w ciazy

Gość Pomarańczowaaa
jeju ale chyba lepiej wydać te 15 zł i mieć spokój. A co Ty sie przejmujesz? Raz babke czy chlopa zobaczysz i se pojdziesz. Pożycz od kogoś kase. To lepsze i pewniejsze niż testy ciążowe na mocz

Gość Mośka
ale ja nie mam pojecia gdzie u mnie sie takie cos robi ;x

Pomarańczowa ma rację... Wiem, że dojrzałość seksualna i dojrzałość aby mieć dziecko to dwie różne sprawy... Na seks to Ty chyba jeszcze nie jesteś gotowa.

WSZĘDZIE, kurczę. Wpisz w google swoje miasto i prywatne przychodnie. Godziny otwarcia - i wbijasz z rana. Mamy Cię jeszcze za rączkę tam zaprowadzić?

Gość Pomarańczowaaa
jeju to wpisz w google miasto i laboratorium analittyczne czy jakos tak. albo spytaj w jakiejs przychodzi o badanie krwii gdzie mozna zrobic przeciez nie musisz odrazu mowic ze na ciaze.

Gość Pomarańczowaaa
my ci tu kochana nie powiemy czy ty jestes w ciazy czy nie. Uprawialas seks BEZ ZABEZPIECZENIA w najgorszym czasie wiec, szanse sa podzielone

Gość Mośka
a jeśli wyjdzie ze to ciaza?

Gość Pomarańczowaaa
no to zalezy od ciebie co później. beta hcg z krwii jest bardzo czula i wykryje ciaze nawet jezeli test sikany nie wykryje wiec warto zrobic szczegolnie dlatego ze normalny test moze sie pomylic