Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia229990

goraczka 41 stopni

Polecane posty

Gość sylwia229990

przed wczoraj w nocy mialam goraczke 41 stopni kilka dni wczesniej bolala mnie tylko glowa ,ale w te noc i na drugi dzien bolala mnie tak ze nie moglam sie schylic cos strasznie mnie kulo i pulsowalo bardziej na srodku i z przodu glowy zbijalam goraczke tabletkami pyralgina dzisiaj rano mialam znowu chyba za niska temparature bo 35.8. goraczka niby zeszla ale czuje sie strasznie oslabiona boli mnie jeszcze glowa ale troche juz mniej dzwieczy mi w uszach jak wpatruje sie dluzej w jedno miejsce np jak teraz na tekst na komputerze to zlewaja mi sie literki widze podwojnie poza tym nie jestem przeziebiona nawet kataru nie mam ani gardlo mnie nie boli wiec co to moze byc?

Gość wróżka ci.puszka
idz do lekarza:o

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie lekceważ tego powinien cię zobaczyć lekarz, taka temp nie jest od tak sobie, coś się dzieje w organiźmie, może to być początek przeziębienia, zapalenie opon mózgowych lub jeszcze coś innego!!!

Gość marta

Jak byłam w aptece to ostatnio trafiłem w fajnej promocji BabyTemp i do tego jeszcze żelowy kompres w małym rozmiarze tak więc przy gorączce u dziecka na pewno fajnie się sprawdzi. Tak ogólnie ciekawa propozycja, jak ktoś szuka dla siebie termometru to warto zerknąć.