Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaskrabnik

czemu on mi to robi:(:(

Polecane posty

Gość annaskrabnik

jestem w 6 miesiacu ciazy moj chlopak wczesniej bardzo o mnie dbał... troszczyl sie , spedzal ze mna kazda wolna chwile ,az sie dziwilam , ze , chce mu sue tyle ze mna siedziec. od 2 miesiecy ma nowa prace i wszystko sie zaczelo psuc. trafilam do szpitala widzenia byly do 18 a ten specjalnie bral nadgodziny . tak zeby byc tam do 20. :(:( miesiac temu mialam usg chcialam zeby ze mna poszedł .... tez wzial nadgodziny fakt ze ma duzo za telefon zaplacic. ale mogl jeden dzien krocej pracowac....jest mi tak przykro czuje sie strasznie samotnie:(:( tzn ze przestal mnie kochac:(>>??? poznal w pracy kogos??:(:(

zamknij ryja szymon autorko- nie stresuj się, nie podejrzewaj poczekaj, może on jakoś dziwnie "przechodzi Waszą ciążę" faceci też różnie podchodzą do tego a Ty na pewno jesteś bardziej wrażliwa niż przed ciążą i pewnie sobie to wkręcasz pogadaj z nim szczerze-bez pretensji itd, że bardzo Ci zależy na jego obecności przy następnym usg a co do nadgodzin to może on tak świruje bo wiesz... czuje odpowiedzialność za Was, chce jak najwięcej zarobić byście mogli spokojnie zajmować się dzidziusiem bez finansowych problemów rozmawiaj z nim i nie wkręcaj sobie nic dbaj o to by dzidzius czuł się w brzuszku dobrze- czyli się nie stresuj!

Gość DS...,...sswweefrgvf
BO NIE MA JUŻ DOSTĘPU DO TWEJ POCHWY WIĘC POSZUKAŁ INNEJ DLA SEXU

Gość tadam!
Rzeczywiście, wszystko się psuje bo nei poszedł z Tobą na USG Dzieciak Ci juz na mózg padł, idiotko. Zajmij się czymś nie ryczysz przez jakąś pierdołę na cafe.

Gość fhfhf
tadam ty szmato bez uczuć nawet nie wiesz jak ważnie jest usg w ciązy