Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka99

Co myslicie o tym telefonie?

Polecane posty

Gość jagodka99

Witam. moje pytanie tyczy sie Nokii C6-00. Od niedawna posiadam ten telefon i jest okey. naczytalam sie jakis opini na temat tego telefonu gdzie wszyscy pisali ze to jest szajst. Ze sie zawiesza i ogolnie nie do przyjecia...Moze ktos mial doczynienia kiedys z tym telefonem, a moze ktos posiada ten model? Prosze o opinie...

Gość sazzzka099k
Jestem z niego zadowolona :)

Gość jagodka99
A dlugo jestes jego posiadaczka? nie zawiesza Ci sie ten Symbian? ja miala wczesmiej Nokie 500 i to byl najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miala w zyciu. Oczywiscie pod wzgledem techniczmym. Bo ogolnie parametry i fumkcje byly okey.

Gość jednoosobowy głos tłumu
dziwne ja mam 500ke tylko na symbian belle i chodzi piknie

Gość sazzzka099k
czasami się wiesza, to jego minus :o ale nie ma tragedii :) jestem mimo to zadowolona jestem jego posiadaczką od dwóch lat, qwerty bardzo pomocne :)

Gość jagodka99
No ja tez mialam Belle ale to zbytnio nie pomoglo. W serwisie byl 4 razy i znigdy nic to nie pomagalo. Zawieszal sie notorycznie nawet jak poslugiwalam sie opera mini. Polaczenie nie dochodzily byl synal normalnie ale u mnie na telefonie nic sie nie wyswietlalo. sam sie wylaczal. Po prostu totalna porazka.

Gość jednoosobowy głos tłumu
ja to jednak mam szczescie w zyciu

Gość jagodka99
No widzisz. To sie ciesz. Oby Cie nigdy nie opuscilo. ja do telefonow mam przewaznie pecha. Przywyklam. Ale choc raz bym chciala telefon ktory jest w 100% sprawny.

Gość jagodka99
chcialam jeszcze zapytac czy mozna wgrac jakies inne oprogramowanie niz Symbian? Na YouTube jest filmik z Windows Phone wlasnie w tym telefonie. Ale jak to zrobic? Moze ktos wie. Prosze o pomoc.

Gość jagodka99
up