Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fresttaa

Nieudane randki z internetu

Polecane posty

Gość fresttaa

Też zdarzyło wam sie że facet na spotkaniu dziwnie sie zachowywał? spławił was albo nie zadzwonił po? bo mi bardzo trudno wychodzą takie spotkania...

Gość ojjjjjjjjjj
Niespecjalnie... Faceci z netu zawsze chcieli byc ze mna :/ Bez wzajemnosci... choc de facto swojego narzeczonego poznalam na FB ;P

Gość ojjjjjjjjjj
Niespecjalnie... Faceci z netu zawsze chcieli byc ze mna :/ Bez wzajemnosci... choc de facto swojego narzeczonego poznalam na FB ;P

wielkiego doswiadczenia nie mam ale roznie z tym bywalo. spotkalam sie 4 razy. raz gosc zupelnie inny ode mnie- on typowy blokers ja szara myszka- musialo upasc ;p mimo ze na necie bylo o cyzm gadac na zywo brakowalo tematow. potem po godzinie rozmowy jakis gosc wywolal mnie w koncu z domu i okazalo sie ze byl zakompleksionym grubaskiem ktory milczal wiec po 40 min udalam ze koniecznie musze uciekac. pozniej katowal mnie sms az musialam wymyslic scieme z innym chlopakiem :) kolejny raz przyszedl gosc jak z boysbandu disco polo- adidasy z jezorami na dzinsie od chinczyka ;p zwialam ile mialam sil w nogach ;p no i ostatni raz gdy gdalam z chlopakiem przez 8 mc przed spotkaniem- potem bylismy razem 4,5 roku :) bardzo go kochalam, czasami az zaluje ze tak to sie skonczylo:)

Gość Przemysłaf 2111
Ja spotkałem się z dziewczyną która na zdjęciach wyglądała na szczupłą w rzeczywistości miała tak szeroki tyłek że w drzwiach by się nie zmieściła :-O a piersi miała duże i trochę obwisłe... No ale nie zachowałem się jak idiota i nie uciekłem . Pogadaliśmy sobie i było ok. Ale później już nie napisałem :p

Gość przestroga dla innych...,,
ja wam napisze kogo unikac z portalu sympatia o ile tam jeszcze są ci panowie: Tomasz G. wiek około 27-28 lat rocznik chyba 1985 albo 1984 Jan G. wiek około 25-26 rocznik 1987 Arkadiusz Ł. wiek około 21-22 lata rocznik chyba 1990 Michał M. wiek około 33-35lat rocznik 1978

Gość ja miałam podobną sytuację
ja spotkałam się po półrocznej pisaninie i gadaniu na skypie, kilka mrazy spotykaliśmy się ale dałam sobie spokój po tym jak kilka razy on nie miał czym płacić w sklepie i rachunek ja pokrywałam pomimo, że on chętnie nakładał do koszyka itd. Trochę mnie ta znajomość kosztowala ale cóż...