Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Someonelikeme

Czy warto zostać prostytutką?

Polecane posty

Gość czy warto nie wiem
brahmin masz racje. Dla mnie seks zawsze byl przyjemnoscia i czyms czego nie traktowalam jak jakiegos skarbu, ktory mam ofiarowac jedynemu mezczyznie:D Mam wiecej do zaoferowania niz blone i seks. Nikomu krzywdy nie robilam, nie bylam wtedy w zwiazku, bo nawet nie chcialam, a chcialam za to sie pobawic w szalony i przyjemny sposob. Gdy poznalam meza to oczywiscie porzucilam to, ale powiedzialam mu szybko prawde, bo gdyby zareagowal w inny sposob to wiedzialabym, ze nie jest wart mojej uwagi

Gość piedestał
ZXE: też właśnie nie chcę znaleźć przyczynę, ale jakoś nie mogę. Na pewno nie jest nią nieatrakcyjność ani brak kasy. Jakby to powiedzieć: z biednego domu nie pochodzę i zawsze miałem to co chciałem...

brahmin - byłem w Niemczech. Jak chłopak urodził się tam to zwracam honor. xD

Gość czy warto nie wiem
nie chcialabym bo nie lubie niesmialych mezczyzn w lozku i malo pewnych siebie jakimi jest jedna grupa prawiczkow. Druga to tacy hojracy co mysla ze moga dymac jak chca i oczywiscie 2 minuty i po wszystkim:) I jedni i drugi mnie nie krecili

Gość piedestał
nie urodziłem się w Niemczech, żeby nie było. W kraju nad Wisła, czyli w Polsce. czy warto nie wiem: dziękuję za odpowiedź :)

Fajnie, że trafiłaś na takiego wyrozumiałego faceta, bo my (faceci) sami lubimy pieprzyć się jak króliki, ale oburzamy się niesamowicie, gdy nasza kobieta też tak robiła:) W każdym razie, co się pobawiłaś, to Twoje:)

Gość piedestał
czy warto: a mogłabyś mi coś poradzić, wśród jakich osób mógłbym szukać ewentualnej partnerki?

piedestał - oczekujesz od kogoś z nas, że napiszemy Ci dlaczego jesteś prawiczkiem ? xD Kozak jesteś w takim razie. =]

Ja właśnie się urodziłem blisko granicy niemieckiej i często Ni9emcy przyjeżdżali do mnie na zakupy i nawet mój pies o niepohamowanym popędzie seksualnym, który skał niemal na wszystkie nogi ludzkie - nogi niemieckie sobie odpuszczał:) Ale jak nie pochodzi z Niemiec, to problem pewnie jest gdzie indziej

Gość czy warto nie wiem
moze po prostu nie szukaj, a sama sie znajdzie:P Nie ma grupy osob wsrod, ktorej masz szukac, bo wszystko zalezy od czlowieka. Na pewno masz znajomych, wychodz z nimi gdzies na miasto, na imprezy to moze poznasz kogos.

Gość piedestał
może po prostu nie mam takich potrzeb. Jakoś tak dobrze mi samemu. Nie wiem, dziwnie się z tym czuję...

brahmin - z tego, co pisze On wnioskuję, że w miarę zamożny, w miarę atrakcyjny, to niby co jest tego stanu przyczyną ? Sam nie wiem, chce byśmy my mu to napisali ? To już tutaj w USA Amerykańskie blondynki są mądrzejsze.. xD

Gość piedestał
ZXE : tak się składa, że jestem niewierzący :)

piedestał - wcale jak african child.. =P Jesteś typem samotnika, więc myślisz, że nie wychodząc ze znajomymi itp.. znajdziesz kogoś ? aha, luz, spoko.. =]

Gość piedestał
może boję się wyśmiania, że to moje niedoświadczenie będzie widoczne...

Gość czy warto nie wiem
to moze nie ukrywaj tego niedoswiadczenia:D a w ogole to nie mysl o tym na co dzien, bo popadniesz w obsesje

piedestał - jak miałem 12 lat, to też tak myślałem, ale poszło szybko i bez upokorzenia. Następne razy były jak bajka.. =)

To się przestań bać na zapas: podejdź zagadaj, najlepiej do obcej. Zleje Cię to Cię zleje, nie ma nikogo kto uwodzi każdą

Gość piedestał
czy warto: jakby tak powiedzieć wprost to dziewczyna chyba wybuchnęłaby śmiechem i jeszcze rozpowiedziałaby znajomym...

Gość czy warto nie wiem
ale czy ty myslisz, ze ludzie od razu mowia sobie takie rzeczy? Czyli, ze co podchodzisz i mowisz "Czesc jestem Pawel i jestem prawiczkiem"? Tak wtedy kazda wybuchnie smiechem:D Najpierw poznaj jakas i nie mow o tym kazdej przy pierwszej lepszej okazji.

Gość piedestał
wiem przecież, że nie na początku, ale w ogóle takie wyznanie w pewnym wieku brzmi po prostu dziwnie i jest chyba dość niepokojące...

Ja kiedyś w Krakowie przeprowadzałem ankietę. =D O kurczę, stare, dobre czasy. Chodziłem z bankietą tekturową, czy jak to się tam nazywa i zaczepiałem (tylko i wyłącznie fajne dziewczyny) dziewczyny, pytając wprost: przeprowadzam ankietę, czy chciałabyś uprawiać ze mną seks? Nie powiem, bo niekiedy musiałem się uchylać, by nie zostać spoliczkowanym, uciekać przed furiatkami, ale były też fajne odpowiedzi, typu: tak, oczywiście, a gdzie? I napiszę szczerze, że albo dochodziło do fajnych spotkań (35% ankietowanych), albo dostawałem numery, by potem pisać na ciekawe tematy (20%). Może tak zrób. =P Trzeba mieć trochę odwagi, ale rezultaty (w moim przypadku) były fenomenalne.. =]

Gość Berinkoxxx
Przypomniał mi się pewien kawał. *Poszedł nieśmiały chłopak na impreze z kumplami. Zobaczył przy barze bardzo ładną panienkę. Zbiera się w sobie by do niej podejść i zagadać... Pół godziny pózniej wstaje podchodzi do niej i mówi: -Cześć -Cześć...Sorka musze iść do toalety... Chłopak na nią czeka i czeka... Zastanawia sie jak by tu do niej zagadać jak wróci... Mysli ,myśli... Dziewczyna wraca,siada obok niego ,a on do niej: - I co??? Srałaś? :D

Gość wesolutka anka
spalam z takim 28 letnim prawikiem i bylo spoko

Gość przerąbałem sprawe i mam
Czytam wasze wpisy i boje sie,że moja kobieta znalazła sponsora. Mieszkamy w irlandii juz 5 lat .Ona pracuje,ja pracuje,ale konto mamy wspolne.Planujemy,a moze planowalismy wspolna przyszlosc.ostatnio zrobilem coś glupiego.Kupilem bez jej wiedzy drogi samochod i bratu tez zafundowalem nowe auto.wiem ze ta kasa miala byc odkladana na mieszkanie,ale chcialem sprawic mu przyjemnosc.Teraz zostalo nam niewiele na koncie.Mamy rachunki do placenia i czynsz za wynajem domu. Ona miala w tym miesiacu isc do lekarza.Teraz ja nie stac na wizyte. Nie odzywa sie do mnie.Wychodzi gdzies wieczorem.Zapytalem gdzie idze.Mowi ze znalazla dodatkowa prace jako opiekunka do dziecka i tak trzeba bo ja jestem nieodpowiedzialny i lekkomyslny.nie zgadzam sie z tym i nie wierze,ze jest opiekunka.Boje sie ,ze ja strace.

Gość gmdka
nie chciało mi się czytać wszystkiego ale powiem, że warto

Gość adam98766456
a ile bierze taka prostytutka za sex? i czy mogę ją rozebrać całą do naga,czy może lepiej zapytać się jej o zdanie? pytam dlatego,że chcę się spotkać z pewną dziewczyną. Nie wiem co mogę robić na takim spotkaniu a czego lepiej nie robić. Powinienem zapytać się jej?

mala rada dla pana piedestal - jesli sie nie bzykales w wieku 27 lat to idz czym predzej do prostytutki, bo nigdy nie zaruchasz i zawsze bedziesz samotny i nieszczesliwy :) sam bylem w podobnej sytuacji i marnowalem kazda najlepsza okazje do bzykania za darmo, ale nigdy nie bylem w stanie ostatecznie tego dokonac ze wzgledu na brak doswiadczenia