Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrotce maaammma

biegunka przy planowanej cc

Polecane posty

Gość wkrotce maaammma

na przyszly czwartek mam zaplanowana cc z powodow zdrowotnych plus fakt,ze dziecko ma byc podobno duze. mialam juz jedna cc.problem w tym,ze od wczoraj mam mega biegunke plus wymioty,co jakis czas nieregularne skurcze,a lekarz twierdzil na ostatniej wizycie,ze naturalnie nigdy sama nie zaczne rodzic.zastanawiam sie...jak pojade do szpitala,a koncze juz 38tc, to zrobia mi od razu cesarke,czy przytrzymaja do czwartku?bo jak mam lezec bezproduktywnie w szpitalu czekajac na czwartek to troche bez sensu,czy ktoras mama byla w podobnej sytuacji ?

Gość coraz lepiej dzieje sie w tym
jak ci sie zacznie porod to nie beda cie raczej trzymac tylko dlatego z,e masz wyznaczona date porodu.ciachna cie od razu i heja

Gość wkrotce maaammma
no wlasnie nie zaczyna sie sam,bo skurcze nieregularne,ale meeega bolesne...podobno mam jakas wade anatomiczna,ktora sprawia,ze nie ebde miala "noprmalnych"skurczow,jak to bylo przy pierwszym dziecku. trudno...sprobuje,jak nie ciachna od razu to wypisze sie na wlasne zadanie,chyba w ciazy tez mozna? bo obawiam sie pozniej podejscia lekarzy w ten zaplanowany czwartek,a z taka sraczka za przeproszeniem nie wytrzymam tygodnia...

Gość coraz lepiej dzieje sie w tym
hehhe lekarzom nie musisz wierzyc we wszystko co pletą.co to jacys nadludzie.a bys sie zdziwila jakby porod sie rozwinal

Gość wkrotce maaammma
zatem faktycznie,przeczekam noc,jak bedzie taka,jak porpzednia to rano pojade do szpitala,no chyba,ze wody wczesniej same odejda :)