Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_joanna

operacja plastyczna- twarzoczaszka. PILNE PYTANIE!!! PROSZĘ O ODPOWIEDZ!

Polecane posty

Gość klaudia_joanna

Witam. mam 17 lat i mam mieć operacje plastyczną nosa na NFZ ze względów zdrowotnych. Mój laryngolog nie chciala mi wystawić skierowania potrzebnego do przyjecia do kliniki. powiedziala ze rozwoj twarzoczaszki zakonczony jest po 18 roku zycia u kobiet (za 5 miesiecy skoncze 18 tat). Ewidentnie chciała namówić mnie i moją rodzine do wyłożenia pieniędzy, których za bardzo nie mamy, jak każdy przeciętny polak na prywatną klinike, gdzie ma kolegów i napewno dostałaby z tego jakąś prowizję (tak przypuszczam z tego jak sie zachowywała i co mówiła). Winternecie przeczytałam, że rozwój twarzoczaszki zakończony jest w 16 roku zycia u kobiet, a u mezczyzn 18. Wiec kto ma racje? INTERNET czy chcąca zarobić łatwą kase pani LARYNGOLOG?

Gość Ania Anulka A+
nie rozumiem, przeciez wypisujac ci skierowanie i tak ta klinika zarobi na tobie, bo za darmo nikt ci kinola nie naprawi tylko nfz czyli MY za to zapłacimy wiec klinika i tak i tak bedzie zarobiona, odczekaj te 5 miesiecy dla swietego spokoju i potem nie bedzie miala powodu by nie dac skierwoania, skoro te 5 miesiecy to głowana przeszkoda dla niej

Gość Andziaaaa1111111
skierowanie dała bo ją zmusiłam, jestem zarejstrowana do klinikii nieco dalej niz Nowa sól, gdzie za wszelka cene, ale bez efektu chciala posłać mnie pani laryngolog, a chciala mnie tam posłac, gdyż dostalaby za to pieniadze bo pracuja tam jej koledzy, a od kliniki do ktorej sie zapisalam nic nie dostanie :) . wiec jaki jest wiek zakonczenia rozwoju twarzoczaszki?

Gość klaudia_joanna
pomylilam nicki. klaudia_joanna jest właściwy :)

Gość tak na na tydzień
normalnie mówi się że do 16 roku życia

Gość klaudia_joanna
czyli pani laryngolog kłamie?

Gość niespelniona_narzeczona
16

Gość klaudia_joanna
rozumiem ze pani laryngolog jest godna zlozenia na nia skargi?

Gość klaudia_joanna
prosilabym o napisanie czegos wiecej o takiej operacji