Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlmostGone

Jak zachowuje sie skromna, troche wstydliwa dziewczyna...

Polecane posty

Gość AlmostGone

jak kogos lubi, lub jej sie podoba?

Gość bo poznalas mnie
Przewraca oczkami i drapie sie po piczy :o🖐️

Gość AlmostGone
kiepska pomoc

Gość Z obserwacji wynika że:
Nieśmiała? Ucieka albo - jeśli jest bardziej opanowana - próbuje ignorować. Bo to wstyd tak otwarcie okazać facetowi zainteresowanie ;)

Gość AlmostGone
Widac od razu po niej ze jest bardzo niesmiala. Nic nie powie jak ja nie spytam sie pierwszy, tylko mowi czesc..szkoda

Gość R78
Próbuje przebywać w pobliżu chłopaka, który się jej podoba, lubi na niego patrzeć, z chęcią słucha tego co on mówi. Uśmiecha się, ale tak raczej nieśmiało - wstydliwe nie potrafią flirtować ;) Na pewno jednak bardziej dba o strój i fryzurę, w obecności faceta, który wpadł jej w oko może być małomówna. W skrajnych przypadkach wszystko to może maskować udawaną obojętnością - zwłaszcza gdy facet ma powodzenie u kobiet.

Gość R78
A jak ją zaczepiasz to o czym rozmawiacie? Odzywa się w ogóle czy tylko Ty rozmawiasz? Nawet najbardziej nieśmiała będzie próbowała podtrzymać kontakt, jeśli zależy jej na mężczyźnie.

Gość AlmostGone
Zawsze wyglada ladnie;) Nie probowalem jej nigdzie zaprosic bo nie moge jej rozgrysc za bardzo. Jak mnie widzi to zawsze powie czesc. Jak z nia rozmawialem to troche byla speszona, takie wrazenie odnioslem. Kurde zabujalem sie na maksa i niewiem co robic:). Ostatnio nawet mi sie przedstawila, powiedziala jak sie nazywa heh.

Gość AlmostGone
R78 niestedy nie rozmawialem z nia za duzo, moze pare razy. Sama nigdy nie zacznie pierwsza (oprocz czesc) jednak jak ja zaczne jakis temat to wtedy mowi i podtrzymuje rozmowe.

Gość R78
To ze stoickim spokojem powiedz, że tak w biegu wiecznie się mijacie i zaproponuj spokojną rozmowę przy kawie. Nie nazywaj tego randką, to ją mniej zestresujesz. Z tego, co piszesz, masz spore szanse :)

Gość AlmostGone
W sumie to szans wlasnie nie widze bo nie zauwazylem niczego co mogloby swiadczyc ze chociaz lubi ze mna rozmawiac. Ona ma te same zajecia i szybko po nich znika.

Gość AlmostGone
Niestedy nie wiem czy ona mnie w ogole lubi ze mna rozmawiac. Niestedy powodow mi do tego nie dala, wiec byc moze mnie olewa

Gość R78
Jakby Cię olewała, to nawet cześć by Ci nie odpowiadała. Z opisu sytuacji wynika, że chodzi o nieśmiałość właśnie. A wiesz czemu jest taka wstydliwa? Była kiedyś w związku?

Gość AlmostGone
Nie mam pojecia;p Ale sa wstydliwe osoby, sam znam pare ktore sie wstydza i wstydza. Siostra ma 19 letnia kolezanka ktora sie zawsze zawstydza jak mnie widzi:p Znalazlem ja na FB i z tego co widze to taka normalna dziewczyna, w porzadku zdjecia, bez zadnych zwariowanych imprez. Podoba mi sie, taka cicha:)

Gość AlmostGone
Niestedy nie wiem za duzo o niej:) Chcialbym sie dowiedziec bo to az glupio wyglada ze caly sie patrze na nia na zajeciach

Gość R78
Jak się domyślam na portalu szukałeś tej swojej studentki? - może to jest jakiś sposób? Nawiązać kontakt przez neta? Jeśli i Ty nie jesteś bardzo odważny i boisz się zaryzykować, to jest to dość bezpieczna metoda.

Gość xXxXxXxTtTtTt
@AlmotGone: zazdroszczę Ci farciarzu,że masz obiekt swojego zainteresowania tak często pod ręką i możesz podjąć próbę nawet kilka razy w tygodniu :/ Powiedz jej,że musisz przed zajęciami rozuszać mózg kawą i spytaj,czy nie zechciałaby Ci towarzyszyć do uczelnianej kawiarni (czy gdzie tam się u Was można czegoś napić); spytaj,czy nie chciałaby się wspólnie pouczyć do koła itd. Możliwości masz sporo. Powodzenia!

Gość ja tak miałam ;)
byłam (i w sumie nadal jestem) bardzo nieśmiała ...jeżeli chcesz ją zagadać, albo zaprosić na kawę to może nie do miejsca gdzie możecie być obserwowani przez dużą grupę jej lub twoich znajomych bo to jeszcze dodatkowo może ja stresować i peszyć ...je myślę ze Ty możesz jej sie faktycznie podobać tylko ona jest taka nieśmiała

Gość sdfghj_
Musisz wziąć sprawy w swoje ręce. Umów się z nią pod pretekstem pomocy. Wtedy nie będzie spięta, będzie bardziej otwarta, bo poczuje się potrzebna. I jak już będzie rozluźniona atmosfera to ostro ją zerżnij.Będzie Cie w stopy całować.

Gość AlmostGone
Dzieki za odpowiedzi, nie bylo mnie przez troche wiec nie mialem jak odpowiedziec. Moze zaczne od tego ze nie chodze do szkoly w Polsce i ta dziewczyna nie jest Polka (jakos nie chcialem mowic wczesniej);p Mam taka klase "hybrid" i czesc rzeczy jest robiona na necie. Jak sie przedstawila to znalem jej imie, potem jak juz wiedzialem jak ma na imie to znalazlem jej nazwisko na tej stronie gdzie jest kurs. Wklepalem na FB i szybko znalazlem jak sie nazywa. Tu gdzie studiuje to troche inaczej, wiec za bardzo pouczyc do kola sie nie da:) To taki wyklada ze nie za bardzo jest sie o co pytac, klasa latwa wiec jak bede chcial jej pomocy to pomysli gorzej niz lepiej:) Niestedy zupelnie niewiem jak do niej zagadac, boje sie ze taka kawa moze ja speszyc:) Niewiem czy napisac cos do niej na FB? w sumie to nie znam jej za bardzo wiec..z 2giej strony tak ladnie tydzien temu mi sie przedstawila mniamm:)

Gość sdfghjk
Przestań dzielić włos na czworo. I rusz tyłek człowieku! Zacznij się nią poważnie interesować. Zagaduj, poszukaj wspólnych znajomych, zaproponuj pomoc w nauce itp. Jak się będziesz tak czaił, to ktoś będzie szybszy... W dzisiejszych czasach nieśmiałe dziewczyny mają niezłe wzięcie. Nie zapominaj o tym.

Gość ja tak miałam ;)
napisz do niej na FB :)

Gość AlmostGone
Znajomych nie mamy zadnych wspolnych:) Ona jest nowa, na 1szym roku a ja juz studia koncze i jestem na ostatnim:) Dobrze, to juz mnie nakreciliscie jeszcze bardziej, tylko co ja mam jej powiedziec? w nauce nie zaproponuje pomocy bo ona ma pewnie zupelnie inny major i to tak dziwnie brzmialoby(w polsce troche inaczej) FB? a co napisac do niej mam?:)

Gość AlmostGone
Oh na + dodam ze mam akcent i z tego co wiem to dziewczynom to sie podoba>3

Gość co jest ze mną nie tak?
tak samo się zachowuję.....tylko, że chłopaki ze mną nie rozmawiają.....

Gość AlmostGone
Ona tez ze mnia nie rozmawia za bardzo:) Mowi czesc jak mnie widzi i troche pocianie rozmowe jak ja zaczne rozmawiac(aczkolwiek rozmawialismy tylko few times). A Ty jakbys sie zachowala? tez nie zaczynalabys rozmowy bedac niesmiala osoba?:)

Gość co jest ze mną nie tak?
też powiedziałabym cześć albo hej(teraz tak modnie) i nic...cisza, on by zapytał-ja odpowiadam...cisza on pyta-ja odp i tak wkoło nie wiem o czym można rozmawiać z ludźmi, po prostu

Gość ja tak miałam ;)
najlepiej zagadnij coś o studia, że ją stamtąd kojarzysz, że zrobiła na tobie bardzo sympatyczne wrażenie...i o coś co ma w opisie na FB ...nie pisz od razu jakiegoś elaboratu tylko sympatycznie zagadnij ;) ona jest na 1 roku Ty już kończysz to zawsze możesz zaoferować że w razie jakiś wątpliwości, problemów, pytań na temat studiów itp. służysz pomocą