Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papi90

farby do wlosów

Polecane posty

jakie polecacie firmu farb do wlosów??chodzi o kolor ciemna czekoloada.gorzka czekolada

Gość najlepszą farbą jest garnier
złoty środek między ceną, trwałością, a nie niszczeniem włosów. każdy z tych punktów na plus.

ponoc pallet nie za dobrze wychodzi,a chcialabym zeby wyszla mi naporawde gorzka czekolada taka jak powinna byc bo czasami roznie wychodz ate kolorki

palet tak niszczy wlosy, że nigdy NIGDY ją nie rób, najtrwalsza ze wszystkich, jakimi robiłam, ale kosztem włosów. NIGDY WIĘCEJ!

Gość palet niszczy strukture wlosa
zgadzam sie, palet to najgorsze gowno, farbowalam ta farba 5 lat temu i do dzis sie trzyma, powaga!

no to chyba jedak wybiore z garniera a z joanny ktos probowal??

Gość palet niszczy strukture wlosa
joanna lepsza od garniera. najbardziej delikatna ze wszystkich farb

wg mnie Joanna mało trwała i nie daje takiego efektu jak Garnier. Bo generalnie ja bym podzieliła farby na trwałe, ale niszczące jak np. Palette i nie niszczące, ale nietrwałe, jak np. Lorel czy Joanna., Garnier jest złotym środkiem pomiędzy tym, zwłaszcza Garnier 100%, ale dawno go nie widziałam w sklepach, mam nadzieję, ze jeszcze jest.

Gość spróbuję doradzić
Ja nie mam nic do zarzucenia farbom Joanny. Garnier ma bardzo dobre farby. Moje ulubione Castingi Loreala ostatnio coś chyba się popsuły :( Bo w ogóle nie chce się kolor trzymać. Odradzam natomiast bardzo Farbę w piance Welli. Kolor śliczny, ale farbowanie to dramat. Pallet nigdy w życiu nie miałam, bo nie chce na sobie potwierdzać złych opinii.