Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam już sił płakać...

on się tak po prostu z nią przespał...

Polecane posty

Zakochałam się w moim współlokatorze chociaż mieszkamy razem dopiero października ale tak strasznie mnie wzięło, nie mogłam bez niego żyć cały czas z nim filtrowałam, starałam się, częstowałam go obiadami, zapraszałam na imprezy.,.. tak strasznie mnie oczarował chociaż nic nie zrobił. Na jednej z imprez się całowaliśmy byłam wtedy najszczęśliwsza na świecie, nie chciałam go wogóle wypuścić "z rąk" wtedy. Wróciliśmy do do domu i stało się... straciłam z nim dziewictwo. potem było Wszystkich Świętych pojechałam do domu i wróciłam dopiero dziś, pisaliśmy czesto wieczorami kiedy były swięta dziś przyjechałam o 7 rano wchodzę a z jego pokoju wychodzi jakaś laska w jego koszulce i idzie do łazienki... powiedziała mi "cześć". Nawet nie wyszłam z pokoju, nie bylam na zajęciach ani w pracy. Był u mnie, chciał mnie przytulić ale kazałam mu wyjść... powiedział że to była jego kuzynka, że byli razem na imprezie i nie miała gdzie spać. Powiedział że ją przyprowadzi ale nie wierzę ani jemu ani jej nie uwierzę. Brzydzę się siebie...

Gość mieć kuzynki, co z nim śpią
marzenie każdego faceta

Gość a jak to naprawdę jego kuzybja
żebyś nie żałowała potem

Gość a jak to naprawdę jego kuzybja
nie masz pewnościidź do niego i powiedz żeby Ci pokazał ją na fb

Gość xrdctfgyubihj
Taaaaaaaa jasne kuzynka. Kuzynka go odwiedziła i z nim spała. Śmiechu warte. Kurewka a nie kuzynka.

chybaże nie spała z nim może się nie bzykali trudno powiedzieć ale u mnie też raz spał kolega na podłodze i nawet mnie nie dotknął a mogło to dzwinie też wyglądać pewności nie masz

chybaże nie spała z nim może się nie bzykali trudno powiedzieć ale u mnie też raz spał kolega na podłodze i nawet mnie nie dotknął a mogło to dzwinie też wyglądać pewności nie masz

Gość ta dupa
a nie kuzynka

Gość ta dupa
dziwkarz i tyle

sama poszłaś do łóżka z kolesiem, którego znałaś krócej niż miesiąc. nie jesteś autorko w niczym lepsza od tej "kuzynki" 🖐️

Gość wredniucha05
Bułkowski, sąsiad Graczyków też miał wiele kuzynek...