Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no czy to normane

Znajoma sprzedala wozek, ktory jej dalam i kupila tanszy

Polecane posty

Gość no czy to normane

Mam dawna znajoma w nieciekawej sytuacji, ktora zawszla w ciaze i postanowilismy z mezem dac jej wozek. Moze nie tyle dac co pozyczyc, bo umowa byla taka, ze jak przestanie z niego kozystac to damy go mojej kuzynce, ktora planowala wtedy ciaze albo innej osobie w rodzinie. Wozek dalam z jakies 2 miesiace temu i ostatnio widzialam go jak bylam w odwiedzinach. Dzis dzwoni ta moja kuzynka, ze jest w ciazy, ze to juz 10 tydzien, ale nie mowila wczesniej by nie zapeszyc. Pogratulowalam, ona zapytala niesmialo o wozek, powiedzialam, ze jasne, ze maly tamtej znajomej wyrosnie zanim ona urodzi. Dzwonie wiec do znajomej a ona, ze wozka nie ma. Sprzedali i kupili na allegro jakis za 250zl:O Bo ona nie jest burzujem by wozic dziecko w takim wozku. No kurwa (sorry za wyrazenie) umowa byla inna. Przypomnialam jej to, a ona, ze kto sie mogl spodziewac czy ona jest w ciazy i czy w ogole zajdzie po czym sie rozlaczyla. Bylam tak roztrzesiona, ze napisalam jej smsa, ze gdybym wiedziala, ze nie dosc, ze sa biedakami to jeszcze zachowuja sie jak holota to w zyciu bym im nawet pol pieluchy nie dala i, ze tacy zlodzieje dzieci miec nie powinni. Wiem nieladnie, ale poniosly mnie nerwy.

Gość nhmhgmjhmmhg
durne prowo 2/10

Gość Stefka 34
No troche cie ponioslo wystarczylo powiedziec zeby ci oddala pieniadze ze sprzedazy wozka bo nie taka mieliscie umowe.

Gość to już było
NUDNA PROWOKACJA

Gość było to już, i to żeby
raz :o 🖐️ weź się wysil trochę 😴

Gość przepraszam ale to powiem
juz byl ten temat ale z ubrankami czy czyms nie wyszlo ci to :o 0/10

Gość no czy to normane
nie zakldalam tutaj zadnego tematu ani z lozeczkiem ani z ubrankami, ale jak byl gdzies taki to chetnie przeczytam, bo myslalam, ze tylko ja znam takich nienormalnych ludzi

Gość tez bym sie wkurzyla
ja tak pozyczylam telefon... mialam go potem sprzedac ale nie zdazylam bo wujek to zrobil :/