Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfcjhgvj

Denerwuje mnie ''kobiecy'' głos kobiet. Moja dziewczyna będzie zachrypnięta !!!

Polecane posty

Gość ghfcjhgvj

moja matka znow ''gęga'' i mnie to wcurwia, w ogole wcurwia mnie typowy glos kobiety, piskliwy , cisnienie mi sie podnosi i mam ochote takiej zajebac :O mialem w szkole taka kolezanke, byla zajebista i ten jej glos.... glęboki lekko zachrypniety :) moja dzewczyna tez taki bedzie miala :) precz z pisklami i sepleniącymi pipami

Gość dfdd
Dnia 7.11.2012 o 20:39, Gość ghfcjhgvj napisał:

moja matka znow ''gęga'' i mnie to wcurwia, w ogole wcurwia mnie typowy glos kobiety, piskliwy , cisnienie mi sie podnosi i mam ochote takiej za... 😮 mialem w szkole taka kolezanke, byla zajebista i ten jej glos.... glęboki lekko zachrypniety 🙂 moja dzewczyna tez taki bedzie miala 🙂 precz z pisklami i sepleniącymi pipami

mam to samo, uczulenie na babskie głosy, te kacze lub wysokie, mam taką gąske gadatliwą w pracy, ciary mnie przechodzą 🙂 w sensie chce wyłączyć dzwięk, ja sama mam dosc niski i podobno uspokajający

Gość gosc

no i co maja k urwa poradzic ze maja takie struny glosowe sie nie posrajcie wrazli wce 

Gość dfdd
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

no i co maja k urwa poradzic ze maja takie struny glosowe sie nie posrajcie wrazli wce 

mniej gęgac na przykład, a nie skazywac innych na słuchanie tego  po kilka godzin i ciszej mowic a nie ze slychac w kilku pomieszczeniach

Gość gość

jak chcesz, zeby chrypiala to zwiąż się z alkoholiczką, palaczką i cpunką.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość dfdd napisał:

mniej gęgac na przykład, a nie skazywac innych na słuchanie tego  po kilka godzin i ciszej mowic a nie ze slychac w kilku pomieszczeniach

twoj problem jak ci przeszkadza to zbuduj se zagrode dzwiękoszczelną czy cos

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

twoj problem jak ci przeszkadza to zbuduj se zagrode dzwiękoszczelną czy cos

No to raczej problem ludzi którzy nie mają oglady i głośno gadają tam gdzie nie powinni.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No to raczej problem ludzi którzy nie mają oglady i głośno gadają tam gdzie nie powinni.

to ze maja wysoki głos to od razu nie oznacza, ze nie maja oglady lol

Gość dfdd
8 minut temu, Gość gosc napisał:

to ze maja wysoki głos to od razu nie oznacza, ze nie maja oglady lol

ona mówi wyjątkowo głosno bo lubi byc w centrum uwagi, inne milsze głosy mówią spokojnie a nawet lubią dyskretnie cos powiedziec, tamta lubi tez krzyczec do swojej kolezanki 🙂 gdy tamta daleko , i robi to codziennie, czyli glos plus osobowosc mieszanka wybuchowa,